Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Dazzle Me
Pirjo V just won
Dazzle Me
€ 4.48
BlackJack Multi Hand
Lewis D just won
BlackJack Multi Hand
€ 30
Teddy bears' picnic
Carita K just won
Teddy bears' picnic
€ 1
Bonanza
Amanda O just won
Bonanza
€ 2.16
Dragon Ship
Swast S just won
Dragon Ship
€ 2.5

Most Popular

20
AUG

Gameweek 1 - Fantasy oppsummering

Vi formelig fryder oss over å suse ut av startblokkene med vår første fantasyliga. Runde 1 er allerede historie og vi fikk et par skreller som gjorde at i alle fall de fleste unitedfans foreløpig må se langt etter topplasseringene.

 

swansea

At Hull og Aston Villa vant sine bortekamper og holdt buret rent, gjorde også sitt til å booste verdien av en del spillere kanskje ikke så mange har på sitt lag. Vi skal ta en titt på de heteste og kaldeste potetene i Gameweek 1:

 

HOT as a pistol

 

James Chester, Hull - 15 poeng og meget billig (4,6 mill). Kanonåpning av forsvareren, men det spørs om så mange lar seg friste.

 

Raheem Sterling, Liverpool - En meget populær spiller i år (valgt av 34,8% av spillerne), ikke helt uten grunn. Scoring og assist og totalt 13 poeng er det vi kaller en pangåpning. Prisen på 8,5 mill er på vei oppover så løp og kjøp!

 

Gylfi Sigurdsson, Swansea - Islendingen er tilbake i Swansea og ble matchvinner på Old Trafford. Kan bli meget viktig for waliserne utover i sesongen og han er fortsatt rimelig (6,1 mill). 13 poeng i første runde.

 

NOT so much

 

Olivier Giroud, Arsenal - Poppis, denne franskmannen (valgt av 24,6%), muligens fordi han noterte seg for et kremmerhus i Community Shield. Dro med seg ett solid poeng fra hjemmekampen mot Palace. Nuff said.

 

Eden Hazard, Chelsea - Nesten 1 av 5 valgte inn belgieren på laget, men selv om Chelsea hadde en god kamp, ble det smått med fangst på den lille trollmannen. Er veldig dyr i tillegg. Selges av mange.

 

Juan Mata, Manchester United - Som resten av Man Utd skuffet Mata stort i premieren og med en prislapp på 9 mill. har det ført til panikksalg av Uniteds nr 10.

 


 

Erik Bjørdal, regjerende Norgesmester i Freeroll (for øvrig verdens største live freeroll i poker), leder Guts.com Fantasy Nordic. 82 poeng rasket managerspiren med seg og laget hans «Pun Intended» er en seriøs utfordrer i Månedens Manager-kåringen i august.

 

Los Rojiblancos (Robin Alexander Olsen) og Kloster FC (Espen Kloster) følger på de neste plassene. Ryktene tilsier at Kloster FC har plukket en del spillere fra Gary Monks lag, og med slik guddommelig kraft i mannskapet, kan Espen i alle fall be høyere makter om et free bet eller to i løpet av sesongen.

 

Nei, nå begynner jeg å bli sjøsyk her, så vi legger humorferga til kai og høres om en ukes tid.

 

Husk at man kan registrere seg i Guts.com Fantasy Nordic fram til 30. august, så spre ordet til de dårligste managerne i kompisgjengen! Køden er 1306248-306584.

Google+
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

12:52