Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Starburst
Kristian Johnsen H just won
Starburst
€ 56
Flaming Fox
Katarina M just won
Flaming Fox
€ 32
Legend of Fortune
Jarno J just won
Legend of Fortune
€ 1
Jack Hammer
Anton T just won
Jack Hammer
€ 4
Planet of the Apes
jussi v just won
Planet of the Apes
€ 2.5

Most Popular

13
AUG

GUTS Fantasy Premier League. Vinn priser varje månad!

Vi på Guts rullar igång vår egen fantasy liga för årets Premier League säsong. Det är helt gratis att delta och du kan vinna fina priser! 

 

Huvudpriser:

1: a pris - PlayStation 4 med 2 kontroller och ett valfritt spel 

2: a pris – Ett 2000 kr gratisspel

3: e pris – Ett 1000 kr gratisspel

(Högsta poäng i slutet av säsongen) 

 

Priser varje månad:

Du behöver inte vänta tills säsongen är över för att vinna priser hos Guts! Varje månad kommer de tre lag som samlat flest poäng under den aktuella månaden belönas med gratisspel från Guts!

 

Månadens Manager: 

1: a pris – Ett 1000 kr gratisspel

2: a pris – Ett 600 kr gratisspel

3: e pris – Ett 400 kr gratisspel

 

Därför behöver du inte oroa dig om du hamnar efter i den totala rankingen. Du behöver bara göra det bra under en månad för att vinna! 

 

Allt du behöver göra är att registrera ett lag på http://fantasy.premierleague.com och fyll i den här koden för att gå med i Guts.com Fantasy Nordic liga: 

 

1306248-306584 

 

Vår liga är helt gratis och det är väldigt enkelt att delta. 

 

Gå med i Guts Fantasy League och vinn härliga priser!

 

Glöm inte att spana in vår Sportsbook där du kan hitta massor av odds på Premier League.

 

Regler och villkor: 

1. Tidsfristen för att gå med i ligan är den 30 augusti klockan 13:45. 

2. Gratisspelen kommer att krediteras till vinnarnas respektive Sportsbook-konto på Guts.com. Om du inte har ett konto när du vunnit, vänligen öppna ett konto hos Guts.com helt gratis för att ta emot priset. 

3. Om du är en av de lyckliga vinnarna (månatliga eller årliga) ska du kontakta support@guts.com och skriva "Fantasy League" i ämnesfältet. I e-postmeddelandet vänligen inkludera ditt användarnamn på Guts.com och lag-namnet i Fantasy League. Vi kommer då att kreditera ditt konto med ditt gratisspel följande veckodag efter att den sista matchen av den senaste omgången är avslutad. Vi kommer också att skriva en anteckning om vem som vann i chat-funktion (forum) i ligan, så kolla forumet regelbundet. Om du vinner, måste du kontakta oss inom 14 dagar efter den sista matchen är klar för den månatliga eller årliga vinsten, annars förlorar du din vinst. 

4. Gratisspelet ska placeras i Guts Sportsbook en gång och det finns inga omsättningskrav på vinsten om du skulle vinna med ditt gratisspel. Läs allt om gratisspelet och hur de används här: www.guts.com/se/page/freebetextra 

5. Om du vinner det stora huvudpriset, ett PlayStation 4, gör samma sak som beskrivs under punkt 3 ovan, kontakta support@guts.com. Vi förbehåller oss rätten att tilldela Playstation-priset som ett presentkort med samma värde som fastställts vid tävlingens slut. 

6 Om två eller flera lag hamnar på samma poäng, kommer vinnaren att beslutas av den högsta ”Gameweek” poängen för aktuell månad (eller den högsta Gameweek poängen för hela säsongen om det gäller huvudpriserna). Om denna poäng också är lika, delas priset mellan dessa kunder. 

7 Det är endast tillåtet med ett lag per person, per hushåll / IP i den här tävlingen. 

8 Denna tävling är öppen för spelare från Norge, Sverige, Finland och Danmark. Om du läser detta och kommer från ett annat land, har vi en egen liga för resten av världen. Ändra språk till Engelska för att läsa mer. 

9 Vi förbehåller oss rätten att ändra tävlingen och allt i samband med tävlingen när som helst utan att behöva meddela deltagarna. 

10 Allmänna regler och villkor gäller.

Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
21:37