Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Aces and Eights
Thorsten S just won
Aces and Eights
€ 5
Moon Princess
Max D just won
Moon Princess
€ 36
Wild North
Daniel H just won
Wild North
€ 4
Fire Joker
Martin T just won
Fire Joker
€ 630
Gold Rush
Tarja M just won
Gold Rush
€ 2

Most Popular

31
AUG

Guts Norge Fantasy - August i boka!

Den første måneden av Premier League-sesongen 2015/16 er historie og det har vært en svett måned for både antatte topplag og antatte forhåndsfavoritter i fantasyligaer verden over.

Chelsea, Liverpool og Manchester United gikk på mer eller mindre stygge smeller i helgen og det rasles for alvor med sjekkheftene nå, et drøyt døgn før overgangsvinduet stenger. Manchester City meldes av mange som overgangsvinnere, men når man kan hoste opp halvannen milliard så blir livet enkelt. City har levert varene og står med 4 seire på 4 matcher og 10-0 i målforskjell. 3 forsvarsspillere fra City er inne på topp 4 poengplukkere så langt i fantasy.

Det har generelt vært en overraskende innledning på sesongen og det gjenspeiler Guts Norges fantasyliga. Det er tight i toppen, men månedens managere i august er uansett klare. De er:

1. Robin Frøyshov - RobinEA - 218p - 800 kr free bet
1. Martin Jansrud - Flanno FC - 218p - 800 kr free bet
3. Stig Rune Bjørnli - Bjørnli FC - 215p - 400 kr free bet

Delt 1. plass der altså! Vinnerne må kontakte fantasy@guts.com med lagnavn og brukernavn på Guts.com innen 14 dager slik at vi får kreditert premiene til de respektive kontoene. Nå star den evinnelige landslagspausen for tur, men Premier League er tilbake 11. september. Et hett tips er å ha litt is i magen angående laget og se an landslagsskader. For de kommer. 

Vi har også kåret sesongens lagnavn 2015/16. Jevnt over er nivået i Guts Norge Fantasyliga relativt høyt, selv om det er den sedvanlige mengden med tjuvlånt geitost og. Hederlig omtale tilfaller Mose Jourinho, Ælgpekken FC, Team Stilongs og Nepetyvene, men juryens favoritt ble til slutt Stein-Erik Stormoens West Hamkam. Juryen uttaler:

«Manager Stormoen og hans brilliante West Hamkan leker uvørent med referanser til store mesterverk som West Side Story, Green Street Hooligans og Talast på Hamar. Videre faller vi pladask for koblingen mellom to middelmådigheter, tynget av fordums storhet, helt i tråd med våre jantelovbefengte holdninger.»

Stein-Erik, send oss en epost på fantasy@guts.com, så fikser vi et 500 kr free bet til deg!
Google+
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
20:06