Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Mega Moolah
Jarle E just won
Mega Moolah
€ 100
Gemix
pasi h just won
Gemix
€ 5.25
Legacy of Egypt
Denis S just won
Legacy of Egypt
€ 4.4
Golden Ticket
Jouni K just won
Golden Ticket
€ 2
Thunderstruck II
Ines B just won
Thunderstruck II
€ 3.7

Most Popular

12
JAN

Ingen enkle kamper i Premier League

Med mindre man møter QPR på hjemmebane, selvsagt. 0-0-10 på fremmed gress er intet annet enn begredelig for Harry Redknapp og co. Denne helgen ble Burnley for sterke, til tross for at Charlie Austin fortsetter å score for R’s. Scott Arfields 1-0 scoring var fantastisk. Et par tuneller og en fin curl i motsatt. Heldigvis for Rangers er det tett i nedrykkssonen. Det skiller faktisk bare 5 poeng mellom bunnplasserte Leicester og Everton på 12. plass.


Sistnevnte ga regjerende mester Manchester City trøbbel i en herlig match på lørdag. Kontroversielle straffesituasjoner, store sjanser og et fortjent poeng til Everton ble etter hvert fasit. Leicester var på sin side involvert i en annen deilig Premier League match mot Aston Villa, som toppet seg med en dobbeltutvisning på overtid. Før det hadde Villa hatt mye ball, Leicester skapt de fleste sjansene, Nugent brent disse og hvor usannsynlig det enn høres ut, Paul Konchesky klinket inn seiersmålet. En viktig seier for Leicester som trenger alle poeng de kan raske med seg i håp om fornyet kontrakt.

 

leicester
I den andre enden av tabellen skaffet Chelsea seg en luke med seier over et meget velspillende Newcastle. Costas 2-0 scoring var brilliant med lekkert forarbeid av Hazard og ikke minst Oscar. Swansea klarte 1-1 mot West Ham i en kamp som huskes for Andy Carrolls fantastiske enkeltmannsprestasjon. Et langt overlegg fra Downing ble dempet på brystet og hodet, en vending, en dragning og bang i krysset.


Det er et par glohete spisser i Premier League om dagen. ‘Arry Kane er en av dem, men scoringen hans holdt ikke til seier mot Palace, som snudde kveldsmatchen. Austin er nevnt og selv om Berahino trengte et par forsøk, satt den etter hvert. Scoringen på indirekte frispark var totalt unødvendig med Hull-øyne, da El Mohammadys tilbakespill var av det latterlige slaget. Både Jelavic og hernadez måtte ut med skade i den matchen og vi spår en tung Hull-periode i tiden som kommer.


Hetest av alle er likevel Alexis Sanchez, som egenhendig sablet ned Stoke på søndag med 2 scoringer og 1 assist. Den kvikke chileneren er for Arsenal det Luis Suarez var for Liverpool forrige sesong og ikke helt ulik i spillestilen heller. Årets desidert beste kjøp så langt i Premier League, verdt hvert eneste pund. Og det var mange av de. Apropos kjøp, Luis van Gaal brukte sjekkheftet flittig i sommer og kunne glede seg over en tilnærmet skadefri tropp mot Southampton på søndag. Det var likevel Ronald Koeman som kunne juble etter kampslutt da hans genisignering Dusan Tadic sørget for 1-0 seier.

 

I det vi har spilt 21 kamper nevner vi i en bisetning at Lazar Markovic spilte sin beste kamp for sesongen da Liverpool slo Sunderland 1-0. Selvtillit. For noen betyr det alt. 17 kamper igjen å spille, hvem vinner? Hvem tar Champions League-plassene? Hvem rykker ned? Følg med neste uke, da venter en ny episode av The Greatest Show on Earth!

Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
16:47