Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Gonzo's Quest
Per Sindre B just won
Gonzo's Quest
€ 14.5
Gonzo's Quest
Torstein H just won
Gonzo's Quest
€ 9.3
Drive: Multiplier Mayhem
Peter O just won
Drive: Multiplier Mayhem
€ 1.7
Reactoonz
Lucas S just won
Reactoonz
€ 1.35
Gonzo's Quest
Anders N just won
Gonzo's Quest
€ 76

Most Popular

23
JUN

Italia liian ohuen langan varassa?

Vaikka Leo Messista ja Cristiano Ronaldosta puhutaan jatkuvasti, on tämän hetken kuumin pelaaja silti Uruguayn Luis Suarez. Suarez oli koko kauden ajan Valioliigan kuningas ja sama tahti on jatkunut MM-kisoissa. Mies kaatoi lähes yksin Englannin ja huomenna El Pistolero ottaa uhrikseen Italian. Vaikka Italia pelasi huippupelin Englantia vastaan, on Uruguay kuitenkin pelityyliltään huomattavasti lädejä kekseliäämpi.

 

Huomenna, kun pallon potkaistaan ensimmäistä kertaa liikkeelle,  alkaakin taistelu Italian puolustus vs. Uruguayn hyökkäys. Italialle tilanne ei tietenkään ole kovinkaan outo, sillä niin monta kertaa joukkue on pelannut viimeistä lohkovaiheen ottelua selkä seinää vasten. Nyt Italia taisi kuitenkin jättää jatkoonpääsyn liian ohuen langan varaan, Uruguay on vaan yksinkertaisesti liian hyvä.

 

Gutsin veikkaus onkin, että huomenna Mancini on yhden askeleen lähempänä virkaa Italian maajoukkueen valmentajana ja Pirlo ja kumppanit pakkaavat hotellilla matkalaukkujaan paluumatkaan varten. 

Google+
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
03:32