Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Northern Sky
Kim Z just won
Northern Sky
€ 24
Lucky Fairy
Dan D just won
Lucky Fairy
€ 1.5
Wild Swarm
Julie S just won
Wild Swarm
€ 4
Five Star
Sandra E just won
Five Star
€ 1.6
Jack and the Beanstalk
Peggy K just won
Jack and the Beanstalk
€ 1.06

Most Popular

21
OCT

Keskiviikon korikset

KAUHAJOKI - KATAJA

Ottelu on todella mielenkiintoinen ja luultavasti kovatasoinen. Molemmilla joukkueilla on hyvä edellytys neljän joukkoon. Katajalla on ehkä sarjan paras aloitusviisikko. Myös penkiltä tulee vakavasti otettavia tuuraajia. Katajan pelaajista Teemu Rannikolla on suurin vaikutus peliin. Hänen mennessä penkille Katajan tekemisen taso laskee merkittävästi. Katajalla on urheilulliset isot laiturit ja sen sentterikin on suhteellisen nopea. Se mahdollistaa palloscreenien vaihtamisen, mikä on alkukaudella ehkä vähiten haavoittuvin tapa puolustaa. Se on ollut yhtenä syynä Katajan hyvin ehjään vieraspelaamiseen.

Kauhajoki on vielä hakenut palettiaan. Viimeisenä tulokkaana joukkueeseen liittyi Lawrence Kinnard, joka on kookas ja suhteellisen urheilullinen laituri. Kinnard on älykäs ja kokenut pelaaja. Hänen hitsautuminen Kauhajoen yksinkertaiseen konseptiin sujunee nopeasti ja miehestä on varmasti jo keskiviikkona paljon iloa.

Molemmat joukkueet ovat hyviä avoimella kentällä ja pyrkivät jouksemaan kenttää. Katajalla on ollut 86 ja Kauhajoella peräti 92 pallonhallintaa ottelua kohden. Varsinkin Kauhajoki laittaa surutta siirtymisistä heittoa ilmaan. Odotuksissa onkin suhteellisen runsaskorinen ottelu. Kannattaa tarkastaa total-rajat huolella.

Kauhajoki 52%, total 166

VILPAS – KTP

Kahden häntäpään joukkueen kohtaamisessa ei ole luvassa teknisiä hienouksia, mutta voittajalle sitäkin tärkeämmät sarjapisteet. KTP konttaa viiden ottelun tappioputkessa. Syitä siihen on huonon onnen lisäksi löydettävissä useita. Sen joukkuepuolustus on tuuliajolla. Aputilanteissa on toistaiseksi ollut lähes sattumanvaraista, kuka pelaaja avun tulee tarjoamaan. Se on johtanut siihen, että viimeistään seuraava apu on ollut myöhässä. Kun tämä yhdistetään huonoon henkilökohtaiseen 1-1 puolustukseen, oman pään soimista ei tarvitse ihmetellä.

KTP:llä on periaatteessa palikoita hyökätä erittäin hyvin, mutta nyt sen tilankäyttö on huonoa. Joukkueella on käytössä sarjan paras iso 1-1 korintekijä Devon Giles ja oikein pätevä 4-paikan pelaaja Aleksander Herrera. Näitä täydentää pari loistavaa kaukoheittäjää ja ulkopaikan ajajaa. Gilesin ja Herreran ongelmana on, että kumpikaan näistä ei ole hyvä kaukoheittäjä. Nyt toisen pelatessa sisällä 1-1, hyökkäyksen asemointi sallii toisesta pelaajasta auttamisen. Tätä esimerkiksi Lapua käytti surutta hyväkseen. Kysymys kuuluu, kuinka nopeasti ja miten joukkue ongelmiin pystyy reagoimaan. Nopeata ratkaisua tuskin on luvassa, sillä tuollaisten ongelmien ratkaisu vaatii harjoitusaikaa.

Salon Vilppaalla on sarjan heikoimpiin kuuluva pelaajamateriaali. Se pelaa ihan tyylikästä koripalloa selkeällä konseptilla molemmissa päissä kenttää. Se pelaa suhteellisen kontrolloidusti, mikä pitää korilukemia alhaalla.

Salon ongelma on viimeisten vuosien aikana ollut tiukkojen pelien voittaminen – sellainen tästäkin saattaa olla tulossa. Salo on viimeisen viiden vuoden aikana hävinnyt selvästi enemmän alle 5 pisteen margiinaaliin päättyneitä otteluita kuin sen voitto-% antaisi odottaa. Otoskokokin alkaa olla jo tilastollisesti merkittävä. Silti ennakoin Salon olevan tässä paremman joukkuekonseptin ja kotiedun turvin suosikki.

Salo 56 %, total 164

Terveisin,
Pieti Poikola


Ei vielä pelitiliä? Voit hyödyntää 100% tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti käyttämällä koodia SPORT ensimmäisen talletuksesi yhteydessä. Luo pelitili painamalla tästä
Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
02:26