Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Aces and Eights
Thorsten S just won
Aces and Eights
€ 5
Moon Princess
Max D just won
Moon Princess
€ 36
Wild North
Daniel H just won
Wild North
€ 4
Fire Joker
Martin T just won
Fire Joker
€ 630
Gold Rush
Tarja M just won
Gold Rush
€ 2

Most Popular

2
DEC

Keskiviikon korisennakko

Bisons – Karhut

Joukkueet kohtaavat toisen kerran lyhyen ajan sisällä. Viikko sitten Karhut voitti  Antti Kanervon viime hetken kolmosella. Sen jälkeen kauhajokiset ovat voittaneet kotonaan Nokian. Loimaalaiset ovat kaataneet kotikentällään sarjakärki Kouvot sekä Minskin VTB-liigassa, siis kaksi erittäin kovaa ottelua viimeiseen viiteen päivään.

Bisonsin ottelutahdissa piilee Kauhajoen mahdollisuus – tosin Bisonsia on helpottanut, että kaikki pelit ovat olleet kotona. Loimaan vahvuus piilee sen materiaalin syvyydessä, joka mahdollistaa kovan intensiteettin ylläpitämisen. Tällaisessä pelissä intensiteetti jää helposti kymmenyksen tarvittavasta. Sillä voi olla yllättävän iso merkitys lopputulokseen.

Vaikka Kauhajoki ei ole voittanut yhtään ottelua vieraissa, se ei kerro koko totuutta. Kauhajoella on erittäin hyvä joukkue ja se tulee parantamaan vieraspelaamistaan varmasti. Kauhajoella on loistavia kaukoheittäjiä. Moni nukahdus, joita väsyneelle joukkueelle voi tulla – maksaa Kauhajokea vastaan kolme pistettä. Tämä osaltaan vaikuttanee ottelun kokonaispistemäärään.

Tässä voi olla hyvä mahdollisuus saada hyvä kerroin Kauhajoen voitolla. Myös overia voi yrittää, mutta aika varovaisesti – Loimaa on sarjan paras puolustusjoukkue.

Ennuste Bisons 67 % total 156

Kouvot – Seagulls

Toisessa päivän huippukamppailussa iskevät yhteen Kouvot ja Seagulls. Myös ne kohtasivat reilu viikko sitten, kun Kouvot pystyi viemään vieraspisteet Helsingissä. Vastakkain on Loimaan jälkeen tilastollisesti sarjan toiseksi (Seagulls) ja kolmanneksi (Kouvot) paras puolustus ja lisäksi Kouvot on tällä hetkellä sarjan paras hyökkäysjoukkue.

Kouvojen harjoitusrinki on suhteellisen kapea. Siksi se ei pystynyt hyödyntämään sarjataukoa kovinkaan tehokkaasti. Sen otteet paranevat, kun se saa tasaisella tahdilla otteluita alleen. Tässä tuskin on odotettavissa suuria yllätyksiä. Kouvot on juuri niin suuri suosikki kuin kertoimet osoittavat. Myös total on luultavasti suhteellisen kohdallaan.

Ennuste Kouvot 75 % total 161

Pieti Poikola


Tekisi mieli betsata mutta ei ole vielä pelitiliä? Avaa pelitili tästä linkistä, se vie vain minuutin! Tarjoamme ensitallettajille vedonlyöntiin 100% bonuksen 100€ asti bonuskoodilla SPORT.
Google+
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
20:06