Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Moon Princess
Petri L just won
Moon Princess
€ 22.75
Diamond Mine
Kristoffer K just won
Diamond Mine
€ 12
Starburst
Mikko R just won
Starburst
€ 13
Fat Rabbit
Andrew D just won
Fat Rabbit
€ 1.6
Viking Runecraft
Jari K just won
Viking Runecraft
€ 2

Most Popular

7
JAN

Ooooh, Sweet Slot O'Mine!

Fanit ympäri maailmaa ovat kohisseet huhuista siitä, että rokin legendat; Guns and Roses tekisi paluun. Yli 100 maailmanlajuisesti myydyllä albumilla voidaan sanoa epäilemättä, että Slashilla, Axlilla ja Duffylla on valtava fanimäärä taustallaan. Mitään ei ole vielä kiveen kirjoitettu, mutta huhut kertovat, että bändi suuntaa 2016 Coachella festivaalille maaliskuussa...

Bändin paluusta on tippunut vinkkejä siellä ja täällä jo jonkin aikaa. Me annamme seuraavan vinkin tässä ja nyt: NetEnt julkaisee Guns N' Roses -pelin 21. tammikuuta! Paradise City, täältä tullaan! Saimme kokeilla peliä ennakkoon ja huh huh, teitä odottaa mahtava spektaakkeli!


Pelin avausvideo asettaa fiiliksen kohdilleen ja tunnet kuinka niskavillat nousevat pystyyn... Seuraavaksi valitset suosikkikappaleesi soittolistasta (5 klassikkoa valittavana: Welcome to the Jungle, Sweet Child O'Mine, Paradise City, November Rain ja Chinese Democracy). Sitten pyörätät!

Pelin design on yksinkertaisesti mahtava ja paikoitellen tuntuukin enemmän siltä, että olet rokkikonsertissa ennemmin kuin pelaamassa slottia. Tuntuu melkein väärältä antaa vain palasia tästä suoranaisesta taideteoksesta, mutta Guns N' Roses on itseasiassa suhteellisen simppeli 5 rullan, 3 rivin ja 20 linjan peli. Se kuitenkin sopii peliin kuin nenä päähän.


Arvokkaimmat symbolit sisältää bändin jäsenet, eli Axl Rosen, Slashin ja Duffin (saa voitto joillakin näistä ja he hyppäävät ulos näytöstäsi!) Keskimmäiset symbolit ovat plektroja ja alimmat symbolit ovat tavanomaiset 10, J, Q, K ja A ruusuilla muodostettuna.

Nyt päästään siihen mikä pelissä ei ole tavanomaista ja sitä on paljon. Ensinnäkin, pelissä on wild symboli. Eikä mikä tahansa wild, sillä se laajenee ja kasvaa peittäen koko rullan. Hell yeah, baby! Rullista 1, 3 ja 5 löytyy myös bonussymboli, mutta palaamme siihen hetken päästä. Vilkaistaan ensin niitä kolmea, kyllä, KOLMEA mahtavaa satunnaisominaisuutta jota peli tarjoaa. Tervetuloa viidakkoon!


The Appetite for Destruction -wild-ominaisuus lähettää 5 wildia ristin muodossa pelin keskelle (rullille 2-4). Se toimii vähän niin kuin “Beefcake” ominaisuus South Park -pelissä ja tuo varmasti isot voitot! Nappaa laajenevat wildit rullille 1 ja 5 ja näkymä on seuraava:


Aktivoi Legend -ilmaiskierrokset ja saat 3 ilmaiskierrosta. Ensimmäinen kierros: rulla 3 on wildi. Toinen kierros: rullat 1 ja 5 ovat wildeja. Kolmas kierros: rullat 2 ja 4 ovat wildeja... Legendaarista!


Viimeisenä meillä on Solo Multiplier -ominaisuus, joka kertoo voittosi 4 – 10 kertaiseksi. Big Win City!


Eikä se jää tähän! Jos saat bonussymbolin rullille 1, 3 ja 5 aktivoit bonuspyörän, joka on (tietysti) levysoitin.  Kolme bonusominaisuutta ovat Coin Wins, Encore Free Spins sekä Crowd Pleaser -peli, joka on point and click tyylinen. Jätämme nämä ominaisuudet vielä pimentoon pitääksemme jännityksen yllä mutta lupaamme, että et tule pettymään niihinkään!


Guns N' Roses julkaistaan Gutsilla 21. tammikuuta. Emme malta odottaa!
Google+
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
04:02