Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Diamond Mine
Kristoffer K just won
Diamond Mine
€ 12
Moon Princess
Samuli L just won
Moon Princess
€ 1
Viking Runecraft
Jari K just won
Viking Runecraft
€ 1.1
Moon Princess
Samuli L just won
Moon Princess
€ 2.5
Moon Princess
Petri L just won
Moon Princess
€ 38.75

Most Popular

4
DEC

Perjantain korisennakko

KTP – Seagulls

KTP:llä on plakkarissa tasan yksi liigavoitto tällä kaudella. Se tulivieraskentältä illan vastustaja Seagullseja vastaan.

Muutokset ovat helpoin tapa katkaista tappiokierre. KTP on palkannut uuden pelaajan tärkeimmälle pelipaikalle, kun Duncan tulee joukkueen pelinjohtajaksi. Duncan on pass first –tyyppinen pelaaja, joka saa muut ympärillään näyttämään paremmalta. Vaikka Duncanista tuskin on miksikään sateentekijäksi, hänellä voi olla selkeä piristävä vaikutus joukkueen kemiaan.

Seagulls pelasi erittäin kovan vierasottelun toissapäivänä Kouvojen vieraana. Joukkue joutui pelaamaan ilman avainpelaajaansa Jason Conleya. Se jättää jälkensä. Henkisesti tämä ottelu on helsinkiläisille haastava. Voitetun kärkiottelun jälkeen sarjajumbon kohtaaminen vaatii erityistä keskittymistä.

Vedonlyönnissä häviävien joukkueiden betsaaminen on haastavaa. Tässä kuitenkin monet tekijät puoltavat sitä, että KTP voisi katkaista putkensa. Ennen betsien asettamista pitää kuitenkin tarkistaa kokoonpanotiedoista, että a) onko Duncan kokoonpanossa ja b) aloittaako Conley. Mikäli yhdistelmä on kyllä ja ei, kannattaa harkita Kotkan pelaamista.

Ennuste: KTP 48 % (Mikäli Duncan pelaa), total 155

Salon Vilpas – Lapuan Korikobrat

Molemmat joukkueet ovat tukevasti sarjan keskikastissa. Vilpas on kotonaan suhteellisen vahva. Sillä kohtuullisen hyvin roolitettu joukkue, jossa löytyy vahvuutta kullekin pelipaikalle. Joukkue juoksee aikaisemmillta kausilta tuttua koripalloa. Tällä kaudella se on pystynyt voittamaan myös tiukkoja otteluista.

Lapuan pelaaminen nojaa vahvasti sen amerikkalaisnelikkoon. Nämä ovat tuoneet sille viisi voittoa. Kolmesta viimeisestä vieraspelistä se on voittanut kaksi. Molemmat voittopelit olivat erittäin huonotasoisia, mutta se ei ole Lapualta pois. Temmon pitäminen alhaalla, vastustajan pelin rikkominen ja vahva levypallopeli on tässäkin sen mahdollisuus.

Pelattavaa tästä voi kuitenkin olla vaikea löytää.

Ennuste: Vilpas 62 %, total 161

Pyrintö – Bisons

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran reilu viikko sitten. Silloin Loimaa pystyi kääntämään Pyrinnön reilun toisen puoliajan johdon niukaksi voitoksi.

Sen jälkeen molemmissa joukkueissa on tapahtunut. Loimaa on pelannut erittäin vahvasti. Se voitti kotonaan selvästi Kauhajoen ja Kouvot sekä VTB-liigassa kovat Minskin ja VEF Rigan. Materiaalietu on vahvasti Loimaan puolella. Sillä on rosterissaan viisi laadukasta amerikkalaista ja myös Mikko Koivisto on palannut kokoonpanoon. Tuukka Kotin puuttuminen satuttaa etenkin Loimaan puolustusta.

Pyrintö on antanut edellisen kohtaamisen jälkeen potkut Akeem Wrightille. Vaikka se heikentää materiaalia, kokonaisvaikutus voi olla positiivinen. Wright ei sopinut Pyrinnön kemiaan. Hän selkeästi rikkoi joukkueen yhtenäisyyttä. Nyt on mahdollista, että Pyrintö pelaa vapautuneesti.

Kotiyleisön tuki auttaa Pyrintöä haastamaan suurimman mestarisuosikin. Silti Loimaa on ottelussa niukka suosikki. Pelattavaa matsissa on vaikea löytää, jos ei sitten usko Pyrinnön nopeuttavan peliään Wrightin lähtemisen jälkeen. Toisaalta Loimaan puolustus tuskin mitään kori-ilottelua sallii. Mutta jos kirveellä uhaten pitäisi rahat johonkin sijoittaa, olisi se totalin over.

Ennuste: Pyrintö 47 % total 154

Koristerveisin,
Pieti Poikola


Ei vielä pelitiliä Gutsilla? Tarjoamme ensitallettajille vedonlyöntiin huikean 100% talletusbonuksen aina 100€ asti koodilla SPORT. Talleta siis 100€ ja aloita betsaaminen 200€ kassalla!

Google+
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
04:03