Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Jack Hammer 2
Viktor C just won
Jack Hammer 2
€ 2.05
Exotic Cats
Ameen K just won
Exotic Cats
€ 18
Viking Runecraft
Jouni M just won
Viking Runecraft
€ 1
Fruit Shop
ilpo h just won
Fruit Shop
€ 1
ZEUS God of Thunder
Johan S just won
ZEUS God of Thunder
€ 2

Most Popular

22
APR

Veikkausliigan kova kolmikko

Suomen kevät, linnut laulaa ja nurmikentältä kuuluu iloista pallon pomputtelua. Veikkausliiga on alkanut! Viime kaudella HJK vei ajoittaisista vaikeuksista huolimatta pystin tölikkään eikä tämän kauden ennakkoasetelma paljon edellisistä kausista poikkea. Kaudelle 2014 Veikkausliiga on saanut kasapäin lisää mielenkiintoisia pelaajia. Päätimmekin hieman vilkaista paljon povatun kärkikolmikon asetelmia

 

 

Helsingin Jalkapalloklubi

HJK lähtee kauteen suurena suosikkina. Mestaruus onkin HJK:n minimitavoite, päätavoite on tällä kaudella menestyä myös Euroopan kentillä. Menestyminen toki on hyvin suhteellinen käsite mutta jos otamme lähtökohdaksi viime kauden eurooppaflopin, on HJK:lla vain voitettavaa. Kausi on HJK:n osalta lähtenyt hieman nikotellen kauteen ja tänään onkin mahdollisuus saattaa mestaruusjuna takaisin raiteilleen ottelussa Honkaa vastaan.

 

GUTS-tähtipelaajat:

Laadukkaista pelaajista ei HJK:lla ole puutetta. Baah, Forssell, Tainio, Väyrynen, Sorsa, Heikkinen ovat Veikkausliigassa tähtitasoa eikä heidän varamiehilläkään olisi vaikeutta mahtua toisten seurojen vakiokokonpanoon.

 

 

FC Lahti

Viime kaudella Lahti pääsi harmittavan lähelle mitalisijoja. Lopulta vain 3 pistettä erotti lahelaiset mitalista. Lahdelle tuttu valmentajaruletti on jatkanut vakaata kulkuaan ja tällä kaudella Toni Korkeakunnas vie joukkuetta kohti menestystä.  Yksi asia on kuitenkin aina kevään korvilla varmaa, FC Lahti luottaa hyökkäyksessä  ikinuoreen Rafaeliin. Vaikka muut hyökkääjät ovatkin tällä kaudella uhkaamassa vahvasti Rafaelin asemaa,  viime kaudella 16 maalia iskenyt brassi on kuitenkin aina ollut se mies, johon Lahden on ollut helppo kääntyä muiden taapertaessa. Alkava kausi voidaankin nimetä Lahden osalta jalometallikaudeksi.

 

GUTS-tähtipelaajat:

Rafaelin lisäksi hyökkäyksen tulivoiman takaa takaisin Lahteen matkannut Drilon Shala ja Ariel Ngueukamin. Mielenkiinnolla seuraamme myös Matti Klingan kehitystä kohti Veikkausliigan pelinrakentajaeliittiä. Onko tämä Klingan kausi?

 

 

FC Inter

Viime kausi ei mennyt Interiltä lainkaan odotuksien mukaan sillä vain 6 pistettä erotti joukkueen sijasta 11. Mutta kaikkien onneksi joka kevät jokainen joukkue saa aloittaa puhtaalta pöydältä. Uusi kausi onkin Interille täydellinen mahdollisuus ottaa palasaippua käteen ja hangata naama puhtaaksi.  Kaikki jalkapallon ystävät Suomessa  tuntevat Job Dragtsman taidot valmentajana ja kesän huippukaappaukset Mika Ojala ja Joni Aho takaavat joukkueen pelillisen uskottavuuden. Inter kuitenkin joutuu tulemaan alkuviikot toimeen ilman Ojalaa, sillä avausottelussa saatu isku jalkapöytään pitää miehen poissa viheriöiltä pari viikkoa.

 

GUTS-tähtipelaajat:

Itsestäänselvien Ojalan ja Ahon lisäksi georgialainen Irakli Sirbiladze tulee taatusti aiheuttamaan faneille paljon ilonhetkiä. Ojalan tähden tuikkiessa kirkkaana, voi Interin positiivisin yllätys olla Ajaxista lainalla oleva laitapakki Stefan Marinkovic. Ajaxin organisaatioon ei ilman meriittejä pääse ja Marinkovic onkin käynyt mm. Juventuksen ja Arsenalin testeissä ennen siirtoa Ajaxiin, unohtamatta tietenkään Serbian kivikovia junnumaajoukkueita. Guts ennustaakin Marinkovicin olevan yksi Veikkausliigan tämän kauden kirkkaimmista tähdistä.

Google+
Deposit
Ca
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
01:10