Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Dead or Alive Touch
Vesa H hat gerade gewonnen
Dead or Alive Touch
€ 11.6
Jungle Spirit: Call of the Wild
Arild L hat gerade gewonnen
Jungle Spirit: Call of the Wild
€ 3,600
Deuces Wild Multi Hand
Miki P hat gerade gewonnen
Deuces Wild Multi Hand
€ 8
Book of Dead
John K hat gerade gewonnen
Book of Dead
€ 2.5
Cleopatra
Paula S hat gerade gewonnen
Cleopatra
€ 1

POPULÄR

5
JUN

22 millioner gledestårer

Vi i Guts hadde den store glede å ønske vår første Jackpotvinner velkommen til oss forrige helg. Sjokket over å ha vunnet den enorme jackpoten hadde for så vidt sunket inn for vår ferske multimillionær, men hun ble atter overveldet da vi overrakte henne vår første Guts.com Gullmedalje, et eksklusivt hederstegn reservert for spillere som vinner over 1 million euro.

coin

Som seg hør og bør feiret vi jackpotgevinsten med champagne, lett akkompagnert av nydelig utsikt over Marsamxett Harbor Marina, på tak terrassen vår, før vi nøt en aldeles fortreffelig gourmetmiddag i vakre Valletta. Monica fikk også med seg en liten sightseeing i de game byene Birgu og Senglea. De pittoreske, trange smugene der minnet mer om en scene fra Game of Thrones enn en moderne, vestlig hovedstad.

Winter is coming, heter det, og det er mye mulig. Dog har vi klokketro på at jackpotvinneren vår holder seg god og varm uansett. Oppholdet på øya ble rundet av på en italiensk fiskerestaurant i Birgu havn og under middagen fikk vi de endelige bekreftelsene på at alle formalitetene i forbindelse med jackpotgevinsten var i orden. Det ble noen gledestårer da Monica ringte banken sin og fikk høre den nye saldoen på kontoen…

check

Vi er lykkelige over å ha fått muligheten til å feire sammen med vår første multimillionær. Guts ønsker Monika alt godt og håper å kunne overrekke en Guts.com Gullmedalje til en ny jackpotvinner i nær fremtid.
Google+
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
20:28