Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Divine Fortune
Thomas E hat gerade gewonnen
Divine Fortune
€ 136.5
Bonanza
Michael C hat gerade gewonnen
Bonanza
€ 0.9
Jackpot Jester Wild Nudge
Monica S hat gerade gewonnen
Jackpot Jester Wild Nudge
€ 200
Hidden Valley
Robert W hat gerade gewonnen
Hidden Valley
€ 9.5
Book of Dead
Martin M hat gerade gewonnen
Book of Dead
€ 1.6

POPULÄR

19
JUN

En albue til besvær

Det ligger i familien, er det noen idioter som sier. Vel, jeg vet ikke om man er genetisk utsatt for å bli utvist i fotballkamper, men Alex Song har i alle fall sitt å leve opp til. Fetter Rigobert ble den første spiller til å bli utvist i to forskjellige VM og i går plantet Alex albuen i ryggen på SuperMario Madzukic rett før pause. Dommeren var lynrask oppe med den røde varianten i kortstokken sin og Kamerun tapte i realiteten kampen mot Kroatia der og da. Ringreven Ivica Olic hadde allerede rukket å gi Kroatia ledelsen og i 2. omgang sørget Perisic og nevnte Mandzukic for at Kamerun måtte svelge 4 kameler til slutt. Det raknet også fullstendig for et par Kamerunspillere mot slutten. Mer om det senere.

 

kamerun honestslogans guts

Kamerun er ute av årets VM. Ingen kommer til å savne bråkebøttene. De jeg derimot ble meget positivt overrasket over, var Socceroos (som kangaroo, ikke sokké-ross, Langli). De gjorde en kjempekamp mot Chile og i går mot Nederland sjarmerte de verden igjen. Australia spilte jevnt med noe lavtflyvende hollendere hele kampen og scoringen til Cahill skal få fortjent hyllest under her, det lover jeg. Innsatsen og den fryktløse, angrepsvillige stilen må man bare elske. Javel, så var straffen billig, Javel, så ble Nederland for sterke til slutt. Men det her mener jeg av hele mitt hjerte: Tusen takk for at dere kom, Australia! Håper dere gruser Spania i siste kamp.

 

For hvis jeg er imponert over Australias innsats i årets VM, er jeg ditto skuffet over Spania. Ikke bare ble de rundspilt og ydmyket av Nederland, i går kveld ble de kjempet totalt ut av stilen av et aggressivt chilensk mannskap. Vargas sendte Chile i ledelsen og etter en håpløs Casillasretur de fleste juniorkeepere hadde mistet nattesøvnen av, kunne Aranguiz tuppe inn 2-0. Det er mulig kampen hadde sett litt annerledes ut hvis Busquets hadde vært mer målfarlig enn en gjennomsnittlig bestemor i høyhæla sko, men Spania klarte aldri i realiteten å true Chile. Del Bosque uttalte før kampen at «systemet er hellig». Vel, vel, da er det mulig det er på tide å oppdatere systemet! Med fare for å høres ut som en lei miks av VG, Se&Hør og andre ordkitsjere: Tiki-Takk for alt. Jeg har vært lei noen år nå. Hjem å revurdere.   

 

spania honestslogans guts

Dagens GUTS-pris: Chile

 

For en prestasjon Chile leverer mot mektige Spania. Samtlige spillere legger ned vanvittig mange meter og de lynraske omstillingene varmer et fotballhjerte. Vidal lignet på den Vidal vi kjenner, spissen Vargas leverer varene og jobber defensivt som en helt. Bakerst styrer Gary Medel med jernhånd og midtbanen er som klegger hele kampen og nekter spanjolene noe som helst. Bravo, Chile, nå skal dere gjøre opp om gruppeseieren med Nederland!

 

Dagens NUTS-pris: Spania

 

De regjerende mesterne får en kollektiv verstemannspris, selv om Casillas igjen viser at han fortjener et eget bilde under «over the top» i Urban Dictionary. Rett og slett utrolig skuffende. De er trege, de er gamle, touchen sitter ikke, taktikken er en vits og de makter aldri å legge skikkelig press på Chile. Adios.

 

Dagens GUTS-mål: Tim Cahill

 

Oioioi, som våre engelske kolleger sier: «Take a bow, son!» FOR en druser. Arjen Robben har i kjent stil gitt >Nederland ledelsen, men minuttet senere får Cahill et volleytreff med venstreslegga som selv Tony Yeboah hadde vært stolt av. Ballen dundret i tverrliggeren og inn. En het kandidat til årets VM-mål.

 

Dagens GUTS-kontrovers: Kamerun

 

Ikke nok med at Alex Song gjør sitt beste for å kopiere en «dynamic elbow» ala Shawn «Heartbreak Kid» Michaels, men mot slutten tar forsyne meg Benoit Assou-Ekotto og NIKKER til lagkompis Moukandjo. En skammelig opptreden av Volkers utvalgte, som må stille opp i en siste kamp mot Brasil før de reiser hjem med løvehalen mellom beina. Opp som en løve, ned som en fell, si!

 

Google+
Notices Guts brandneu - größer und besser als je zuvor! Sehr bald werden wir Guts komplett neu veröffentlichen. Die moderne stylische Website wird einige neue tolle Funktionen haben und wurde speziell an unsere Kunden, auch an Dich, angepasst. Bleibe dran - denn schon bald gibt es weitere Informationen.
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
16:48