Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Mega Moolah
risto h hat gerade gewonnen
Mega Moolah
€ 2
Totem Lightning Power Reels
Susanne K hat gerade gewonnen
Totem Lightning Power Reels
€ 6.3
Fairytale Legends: Mirror Mirror
reecia w hat gerade gewonnen
Fairytale Legends: Mirror Mirror
€ 2
Gonzo's Quest
Jouni K hat gerade gewonnen
Gonzo's Quest
€ 125.5
Flaming Fox
bünyamin b hat gerade gewonnen
Flaming Fox
€ 60

POPULÄR

20
SEP

Espanja - Liettua EM-finaaliennakko!

EM-kisojen finaalissa kohtaavat yllättäen Espanja ja Liettua. Espanja oli etukäteiskertoimien valossa kolmossuosikki ja sille povattiin kohtuullisia mestaruusmahdollisuuksia, mutta Liettuan mestaruustodennäköisyys oli selkeästi alle 10 %:n.

Pelattaessa paras yhdestä järjestelmällä, yllätysten mahdollisuus lisääntyy. Se on arvokisojen suola. Molemmat olivat selkeitä altavastaajia välierissään ja jälkikäteenkin voidaan todeta altavastaaja-aseman olleen perusteltua, vaikka nyt finaaliin selvisivätkin.

Espanja kaatoi Ranskan Pau Gasolin huikean esityksen jälkeen miehen tehdessä puolet Espanjan 80 pisteestä. Samalla Ranska supertähdelle Tony Parkerille sattui musta ilta. Jatkoajalla Ranska suti vaparit 1/7. Tämän yhdistelmän toteutuminen uudestaan ei olisi kovin todennäköistä, toki Espanja voisi muillakin reiteillä tuon matsin uusittaessa voittaa.

Liettuan huikea joukkuepuolustus tylsistytti Serbian avoimen kentän pelin ja pakotti sen pelaamaan viidellä viittä vastaan. Siinä Liettua onnistui eliminoimaan Serbian syömähampaat Teodosicin, Bjelican ja Raduljican.

Espanjaa pidetään etukäteen selkeänä suosikkina. Tämä on varmasti turnausten aikaisten voimalukujen perusteella perusteltavissa. Espanja on voittanut käytännössä kaikki pudostuspelinsä Pau Gasolin ratkaisevan ja jopa poikkeuksellisen dominoivan panoksen ansiosta.

Liettuan iso kalusto pysäytti kiistatta Serbian erittäin laadukkaan eturivin. Heillä on asettaa ehkä turnauksen paras puolustus nimenomaan Gasolia puolustamaan.

Liettualla on myös hyökkäyksessä Ranskaa parempi mahdollisuus hyökätä Gasolia vastaan. Gasol ei ole maailman parhaita isojen puolustajia ja toisaalta hänen puolustusvastuunsa syö hyökkäystehoja. Valanciunas / Javtokas / Kavaliauska kolmikko tulee varmasti pistämään kaikella mahdollisella tavalla Gasolia vastaan painetta. Kalnietisin ja Valanciunaksen palloscreenpelaaminen tulee asettamaan Espanjan isot koville.

Liettuan loistokas transition-puolustus pitää huolen siitä, että nopeita koreja ei ole luvassa eli eliminoimalla Gasolin Liettua on lähellä voittoa. Vaikka se on helpommin sanottu kuin tehty, uskon tuon olevan hieman markkinoiden arvioita todennäköisempää.

Ottelun total-rajaa on haastavampi arvioida. Molemmat joukkueet ovat erittäin hyviä avoimella kentällä, mutta pystyvät tarvittaessa kontrolloimaan pelin tempoa. Liettuan hyvä transition-puolustus pystynee hidastamaan Espanjaa 5-5 joukkueeksi. Toisaalta Espanjan talentti auttaa luomaan laadukkaita heittoja, joista ei ainakaan helppoja juoksuja ole luvassa.

Espanjalla on ollut keskiarvona 82 pallonhallintaa ja Liettualla 85 ottelua kohden. Pallonhallintojen määrä pudonnee keskiarvoista. Jos tästä pitäisi totalia arvioida, niin heittäisin sen olevan lähempänä 140:tä kuin 150:tä. Se kääntäisi betsit underin puolelle. Jännityksen puolesta under-vedot eivät toki koskaan ole kovin yleisöystävällisiä.

Pieti Poikola
Google+
Notices Guts brandneu - größer und besser als je zuvor! Sehr bald werden wir Guts komplett neu veröffentlichen. Die moderne stylische Website wird einige neue tolle Funktionen haben und wurde speziell an unsere Kunden, auch an Dich, angepasst. Bleibe dran - denn schon bald gibt es weitere Informationen.
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
17:52