Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Triple Tigers
Chutinan E hat gerade gewonnen
Triple Tigers
€ 100
Wild Spartans
Lone C hat gerade gewonnen
Wild Spartans
€ 12
Lost Relics
Martin J hat gerade gewonnen
Lost Relics
€ 40
Lightning Horseman
Jude D hat gerade gewonnen
Lightning Horseman
€ 62
Twin Spin
Petri H hat gerade gewonnen
Twin Spin
€ 1.12

POPULÄR

22
APR

Euroopan jalkapallon hullu vuosi

Kuinka moni olisi kauden alla ottanut tosissaan satusedän, joka ennusti Liverpoolin voittavan Valioliigamestaruuden ja Atletico Madridin vievän La Ligan? Nyt tuo tilanne on lähempänä kuin moni uskaltaa tai myöntää ajattelevansa. Englannissa Liverpool on voittanut mestaruuden viimeksi silloin, kun internet oli vain harvojen ja valittujen saatavilla ja Anneli Saaristo lauloi La Dolce Vitaa Euroviisuissa. Espanjassa tilanne on hieman lohdullisempi, sillä Atletico Madrid juhli mestaruutta samaan aikaan, kun Timo Jutila junttasi suomen 4-1 voittoon ja Suomen historiansa ensimmäiseen jääkiekon maailmanmestaruuteen.

 

Liverpoolin supervireeseen on kymmenen syytä, joista kahdeksan on nimeltään Luis Suarez. El Pistolero on paukuttanut Valioliigassa tähän mennessä jo 30 maalia, mikä on lähes 1/3 Liverpoolin kaikista maaleista. Jos vertailuun otetaan vielä mukaan Suarezin kärkipari Daniel Sturridge niin maalimäärässä päästään yli 50 prosentin.  Suarez on maaliensa ohessa vielä kirinyt Valioliigan syöttöpörssin kärkeen 12 syötöllään. Jos Suarezia ei nimetä Valioliigan kauden pelaajaksi, voidaan tuo titteli lopettaa välittömästi turhana.

 

Espanjassa muhii vielä suurempi yllätys sillä neljä kierrosta ennen kannupäivää sarjaa johtaa Atletico Madrid. Sarjaa on viimeiset 10 vuotta hallinnut rahan akseli Real Madrid – Barcelona. Atleticosta on tasaiseen tahtiin ryövätty kaikki tähtipelaajat sheikkiseuroihin mutta yhä uudelleen ja uudelleen seura on onnistunut löytämään täydelliset paikkaajat. Tällä kaudella joukkueen ehdoton tähti on ollut Diego Costa, joka on kiilannut Ronaldon ja Messin väliin taistelemaan sarjan maalikuninkuudesta. Tulitukea Costalle on antanut Koke, joka onkin tällä hetkellä La Ligan syöttöpörssin piikkipaikalla. Costa tuskin Madridissa enää ensi kaudella pelaa, joten uuden ykköstykin metsästys on jo käynnistynyt.

 

Vertaillessa joukkueiden loppukauden ohjelmaa, on molemmilla edessä vain vaikeita tai erittäin vaikeita otteluita. Liverpool joutuu kohtaamaan kotonaan vielä Chelsean, kun taas Atletico Madrid päättää liigakautensa otteluun Barcelonaa vastaan. Viimeisellä kierroksella voikin edessä olla espanjalainen pähkinä, sillä suurella todennäköisyydellä Barcelonan ja Atleticon kohtaaminen ratkaisee mestaruuden. Pulma muodostuu siitä, että kaiken mennessä ennakkokaavailuiden mukaan Barcelona voi häviämällä viedä mestaruuden ikuisen kilpakumppaninsa Real Madridin nenän edestä siihen toiseen Madridin seuraan.

 

Jos kausi päättyy Liverpoolin ja Atletico Madridin mestaruusjuhliin, suosittelemme pistämään kaikki liikenevät eurot Englannin mestaruudelle kesän MM-kisoissa…

Google+
Notices Guts brandneu - größer und besser als je zuvor! Sehr bald werden wir Guts komplett neu veröffentlichen. Die moderne stylische Website wird einige neue tolle Funktionen haben und wurde speziell an unsere Kunden, auch an Dich, angepasst. Bleibe dran - denn schon bald gibt es weitere Informationen.
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
06:34