Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Razortooth
Samuel B hat gerade gewonnen
Razortooth
€ 1.86
Guns N' Roses
Nicole D hat gerade gewonnen
Guns N' Roses
€ 1
Wild North
Daniel H hat gerade gewonnen
Wild North
€ 8.8
Great Rhino
Leanne T hat gerade gewonnen
Great Rhino
€ 10
Aztec Gems
Petteri T hat gerade gewonnen
Aztec Gems
€ 2

POPULÄR

5
JAN

Godt nytt fantasiår!

Det hektiske juleprogrammet i Premier League er over for denne gang, selv om januar også er travle tider for mange klubber. Vi går rett på sak: Månedens Managere i desember ble:

1. Kristian Langseth – LaNgSeTh – 402p – 1000 kr free bet

2. Thomas Oen - DonThomaso – 395p – 600 kr free bet

3. Henrik Rognlien - Stridsklev IL – 375p – 400 kr free bet

Sterk julestyring der altså! Vinnerne må sende en mail til fantasy@guts.com med lagnavn og brukernavn på Guts innen 14 dager for å hente premiene sine.

Vi tar en titt i sammendraget også! Ved halvspilt sesong er det suverene Kent Ove Bang og hans lekne MamaRiise United (kreativt lagnavn) som troner øverst. Etter 19 runder har Bang skaffet seg en luke på hele 60 poeng ned til Steinar Elnans Default FC. Det er en solid luke, men så ligger Bang helt i norgestoppen og er faktisk nr 203 i verden så langt.

Vårt eget bedriftslag, Gutsolini Gutsorama, hadde en bra jul, men åpnet 2016 katastrofalt med en 26 poengs runde og er nå hele 101 poeng bak i sammendraget. Det var moro så lenge det varte, si!

I kveld er det semifinale i Capital One Cup mellom Stoke – Liverpool. Her frister hjemmeseier til hele 3.00! I morgen møtes Everton og Manchester City i den andre semi’en og uavgjort til 3.55 prøves. Det er FA-cup til helgen, men om en uke er det full midtukerunde i Premier League og fantasy! Kjør!

Google+
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
20:09