Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Jungle Jim
Carolyn L hat gerade gewonnen
Jungle Jim
€ 10
Book of Dead
Leanne T hat gerade gewonnen
Book of Dead
€ 10
Book of Dead
Ameen K hat gerade gewonnen
Book of Dead
€ 25
Cleopatra
Sarah C hat gerade gewonnen
Cleopatra
€ 4.8
Tiki Fruits
Zeshan K hat gerade gewonnen
Tiki Fruits
€ 270

POPULÄR

20
JUL

Guts Fantasy Norge – Ligakode: 2744-39483

Det nærmer seg avspark i Premier League og det betyr en ny deilig sesong med Fantasy Premier League

Som vanlig kommer vi til å kjøre en egen liga for Gutsspillere. Merk at dette er et goodwill-tilbud til våre aktive spillere. Det betyr at du ha en Gutskonto og du ha gjort et innskudd i 2016. Siste frist for å ha dette på stell er 30. august, 2016 kl 23.59. Greit? Fløte. Her blir det nemlig rimelig sterke premier å kjempe om!

LIGAKODE: 2744-39483

Hver måned kårer vi ut free bets verdt 2000 kr til Månedens Managere:

1. plass – 1000 kr free bet
2. plass – 600 kr free bet
3. plass – 400 kr free bet

For å se hvordan du ligger an, eventuelt om du vant en måned: Klikk deg inn på ligatabellen, velg Filters -> ønsket måned. Men det er tross alt sesongpremiene vi alle kjemper om:

1. premie - Fotballtur til en Premier League kamp verdt 20 000 kr
2. premie: 3000 kr free bet
3. premie: 2000 kr free bet
4. premie: 1000 kr free bet
5.-10. Premie 500 kr free bet

Årets lagnavn

Vi kommer til å kåre Årets Lagnavn og vinneren premieres med et free bet verdt 500 kr. En jury bestående av kunstnere, skribenter og fotballentusiaster kårer årets lagnavn tidlig i september.

Kommunikasjon og frister

Vi bruker forumet i selve ligaen til å kommunisere vinnere av premier. I tillegg vil legger vi ut vinnerne hver måned på bloggen https://www.guts.com/no/GutsOrNuts. Sjekk begge jevnlig. Alle som vinner premier må sende en epost til fantasy@guts.com innen 14 dager etter at vinnerne har blitt kommunisert for å hente premien sin. Inkluder brukernavnet ditt på Guts.com samt lagnavn på Fantasy i eposten. En siste ting: Sett deg inn i regler og vilkår. 

Regler og vilkår:

1. Siste frist for å melde seg inn i ligaen er 27. august 2016 kl 11.00 GMT.

2. Gratisspillene som managerne vinner vil bli kreditert til den respektive managers Guts.com Sportsbook-konto. Alle kan delta i fantasyligaen, men for å vinne premier, må du ha registrert en Gutskonto innen 27. august 2016. I tillegg MÅ du ha gjort minst ett innskudd på Guts.com i 2016.

3. Hvis du er en av de heldige vinnerne (månedlig, eller årlig) må du kontakte fantasy@guts.com og skrive «Guts Fantasy Norge» i emnefeltet. I eposten må du skrive brukernavnet ditt hos Guts.com og lagnavnet i Fantasy League. Vi vil deretter kreditere kontoen din med premien den påfølgende ukedagen etter at den siste kampen i gjeldene Gameweek er ferdigspilt. Vi vil også skrive en notis om hvem som vant i forumet i selve ligaen, så sjekk denne jevnlig. Hvis du vinner, må du kontakte oss innen 14 dager etter at den siste kampen er ferdigspilt for den månedlige, eller årlige premien, ellers mister du premien din.

4. Gratisspillene kan benyttes i Guts.coms Sportsbook én gang og det er ingen omsetningskrav på gevinsten fra gratisspillet. Les alt om gratisspill og hvordan de brukes her: https://www.guts.com/no/page/freebetextra

5. Hvis du vinner hovedpremien, en fotballtur verdt 20 000 kr, gjør du det samme som de andre premiene, kontakter fantasy@guts.com. Vi forbeholder oss retten til å dele ut hovedpremien som et gavekort med tilsvarende verdi som settes ved kampanjeslutt.

6. Hvis det er to eller flere lag med nøyaktig samme poengsum, blir vinneren avgjort ved høyeste Gameweek poengsum inneværende måned (eller høyeste Gameweek poengsum for hele sesongen hvis det gjelder hovedpremiene). Hvis denne poengsummen også er lik, deles premien mellom lagene.

7. Det er kun tillat med ett lag per person, per husholdning/IP i denne konkurransen.

8. Denne konkurransen er kun åpen for spillere fra Norge. 

9. Vi reserverer oss retten til å endre konkurransen og alt i forbindelse med konkurransen til enhver tid uten å meddele deltagerne.

10. Generelle regler og vilkår gjelder.
Google+
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
01:02