Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Wild Swarm
Jani K hat gerade gewonnen
Wild Swarm
€ 12
Swipe and Roll
Tarje T hat gerade gewonnen
Swipe and Roll
€ 29.4
Starburst
John Sigmund I hat gerade gewonnen
Starburst
€ 14
Dead or Alive Touch
Toni H hat gerade gewonnen
Dead or Alive Touch
€ 1.5
Rainbrew
Willem S hat gerade gewonnen
Rainbrew
€ 1.6

POPULÄR

18
JUN

Ochoas store kveld

Neymar gråt før kampen mot Mexico i går. Noen vil muligens hevde at sippingen var noe prematur. Personlig gråt jeg litt da Marcelo overspilte seg vekk fra et straffespark minuttet før slutt, men jeg fikk ikke fram en lyd da Thiago Silva headet rett på kveldens store helt, Manuel Ochoa. Jeg mener, fra 4 meter, TOTALT umarkert. PSG-stopperen lå meget godt an til NUTS-prisen på grunn av den missen, men ble forbigått i siste liten. Mer om det senere.

 

Belgia er også i gang med sitt VM, men holdt på å bukke under for forventningspresset mot et hardt kjempende Algerie. Ørkenkrigerne fikk også servert en straffe av tullebukken Jan Verthongen, som tilsynelatende helt unødvendig dro ned Feghouli i feltet. Korrekt straffe og Valenciaprofilen ventet ut Courtois og plasserte ballen i mål. Det er mulig Wilmonts tok litt vel lett på kampen med både Chadli og Dembele fra start. Men et par velvalgte bytter i 2. omgang gjorde at belgierne slapp unna med skrekken. En herlig revansje for denne utskjelte Fellaini.

 

belgium honest slogans guts

Russland og Sør-Korea kjemper også om å gå videre fra gruppe H og delte poengene i en kamp som vil huskes for en keepertabbe vi ikke har sett maken til siden ‘94. Kampen ble preget av langskudd, nerver og som i Belgia-kampen, innbyttere: Dzagoev og Kerzhakov fikset uavgjort for russerne. Gruppe H er dermed vidåpen.

   

GUTS-prisen: Guillermo Ochoa

 

Den klubbløse meksikanske keeperhelten stod sitt livs kamp mot Brasil. Onde tunger vil nok hevde at de fleste skuddene gikk rett på krølltoppen, men redningen på Neymars heading i 1. omgang er i alle fall i verdensklasse. Hjulpet av et aggressivt og til dels stygtspillende knippe med utespillere, tok Mexico et viktig skritt mot avansement. Men de må trolig ha poeng mot Kroatia.

 

NUTS-prisen: Igor Akinfeev

 

Sylte mine harelabber, den blunderen Akinfeev serverte oss i natt minnet meg veldig om en legendarisk tabbe av iren Pat Bonner i VM ‘94. Et langskudd som går rett på en velplassert russisk keeperstjerne, fomles i mål. Kjedelig. Igor var glepphendt tidligere i matchen også og slapp en del farlige returer som han hentet opp selv. Koster Russland seieren.

 

 

Dagens GUTS-mål: Dries Mertens

 

Avgjør som innbytter mot Algerie. En god overgang, en lekker pasning på tvers og Napolistjernen hamrer inn seiersmålet for Belgia. En klinisk avslutning av spissen. Starter muligens neste kamp.

 

Dagens GUTS-kontrovers: Marcelo

 

Hvorfor? Hvorfor gidder du? 2 minutter før slutt skjærer Marcelo inn i Mexicos 16-meter, kommer seg foran Raul Jimenez, får en hånd på skuldra og går ned som en potetsekk. MEN, først rekker han å signalisere til dommeren at han fikk en labb på skulderen. Kan du VÆRE SÅ SNILL å bare fortsette å spille i stedet for å prøve å overspille deg til nok en ufortjent straffe? 

Google+
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
00:18