Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Jungle Spirit: Call of the Wild
Espen Alex Sunde E hat gerade gewonnen
Jungle Spirit: Call of the Wild
€ 20
Bonanza
Jørgen B hat gerade gewonnen
Bonanza
€ 62
Bonanza
joni k hat gerade gewonnen
Bonanza
€ 8
Golden Egypt
tord s hat gerade gewonnen
Golden Egypt
€ 15
Dazzle Me
Tiina T hat gerade gewonnen
Dazzle Me
€ 1.2

POPULÄR

13
JUN

Oooog der var vi i gang med VM: Guts deler ut priser!

Altså, vanligvis er åpningskamper i VM gørrkjedelige og ender gjerne 1-0. Men for et fyrverkeri vi var vitne til i går kveld! Vel, åpningsseremonien var ikke mye å skryte av og helt i starten var jeg litt i tvil om jeg bevitnet levende brokkoli, eller «The last march of the Ents» fra Ringenes Herre.

 

Fotballen derimot, var svært så underholdene, selv om kampen ble preget av den type dramatikk vi helst ikke vil se i et VM. Men det blir desto lettere for oss å sparke i gang vår føljetong av daglige VM-priser.

 

HonestSlogas, Brasil, VM2014, Guts

GUTS-prisen: Oscar

 

Denne kunne fort gått til Neymar, som ble kåret til banens beste med sine to scoringer. Men det var Oscar som tok tak i kampen da Brasil virkelig trengte det. Hvorfor spiller han ikke sånn i Chelsea, si!

 

Hadde resultatet sett litt annerledes ut, kunne Luka Modric stukket av med utmerkelsen. Den lille trollmannen gjorde en meget god figur på den kroatiske midtbanen sammen med Ivan Rakitic, men det holdt ikke helt inn for Modric og co, litt fordi:

 

NUTS-prisen går til: Yuichi Nishimura

 

Ok, la det bare være sagt: Ingen bør være overrasket over hjemmedømming i et VM, med Sør-Korea anno 2002 friskt i minnet. Forskjellen er kanskje at Brasil skal være så gode at de klarer seg uten.

 

Men gårsdagens japanske pipeblåser sørget for en mildt sagt kontroversiell start på dette mesterskapet. Og det skulle ikke mer enn to hårfine avgjørelser på rappen, begge i favør Brasil, til at det spørs om godeste Nishimura har dømt sin siste kamp i dette VM.

 

Den tidligere Tottenham-spilleren Vedran Corluca var nådeløs i kritikken:

 

«Dette er pinlig, alle som så kampen så at ingenting skjedde».

 

Rett etter straffesituasjonen utlignet Kroatia, men Nishimura blåste tilsynelatende uforståelig for angrep på keeper. To avgjørende situasjoner, to ganger vinket mannen med fløyta Brasils vei.

 

Slett håndverk, herr Nishimura!

 

Dagens GUTS-mål: Oscar

 

Et nydelig raid og en deilig tupp ned i nærmeste hjørne. Vi har ikke sett den varianten siden Romario og tjukke-Ronaldo herjet. Et øyeblikks magi av Oscar.

 

Dagens GUTS-kontrovers:

 

Ja, det var den straffesituasjonen, da. Det er lenge siden vi har sett en så samstemt flame-fest i sosiale medier! 

Google+
Notices Guts brandneu - größer und besser als je zuvor! Sehr bald werden wir Guts komplett neu veröffentlichen. Die moderne stylische Website wird einige neue tolle Funktionen haben und wurde speziell an unsere Kunden, auch an Dich, angepasst. Bleibe dran - denn schon bald gibt es weitere Informationen.
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
16:10