Add mobile to receive additional rewards (optional)

Letzte Postings

Aktuelle Gewinner

Wild Wild Chest
Krzysztof O hat gerade gewonnen
Wild Wild Chest
€ 1
Book of Dead
Gabriella L hat gerade gewonnen
Book of Dead
€ 210
Lucky Links
Kelly F hat gerade gewonnen
Lucky Links
€ 2.16
Eastern Emeralds
Katja R hat gerade gewonnen
Eastern Emeralds
€ 9
Immortal Romance
Jonathan B hat gerade gewonnen
Immortal Romance
€ 3.15

POPULÄR

24
JUN

Tour de Blakern – Reisebrev dag 5 og hjem

Grytidlig om morgenen dundret bussen i vei de 30 milene fra Marseilles til Nice. Vel framme på bussparkeringen ved stadion uttrykte bussjåførene Hans og Günther bekymring over 32 graders varme og null strøm. Greit nok det, men vi skulle jo ned og kjenne på livet på rivieraen! En svett togtur senere fikk vi se en by fullstendig dekket av gule og røde effekter. Det kokte. 
Blakern så seg nødt til å ta tempen på svenskene og hva de trodde om matchen:

Blakern vs Sverige- from Guts Gaming on Vimeo.


Vi fikk også sett litt på bets og Blakern og #3 leverte varene igjen:

Tour de Blakern - Nice, Sverige - Belgia from Guts Gaming on Vimeo.


Etter noen timer på stranda i Nice begynte vi så smått å bevege oss oppover mot Allianz Riviera sammen med gule og rød horder av fans. 

Blakern
Kampen var fantastisk, og svenskene hang godt med. Det var også stort å få oppleve Zlatans siste landskamp og å høre den belgiske og svenske fansen synge Zlatan-sanger sammen. Litt krise at nevnte verdensstjerne fikk annullert en magisk scoring og at Belgia vant til slutt. Men pytt sann, söta bror, ni kommer sterkere tilbaks!

Det var en sliten men lykkelig gjeng som forlot Nice den natta. Fly fra Milano til Oslo ble en rolig avslutning på fullført Tour de Blakern 2016. Over 7,5 medlemmer på Gardermoen-spillet satt som et skudd. 

Etter å ha opplevd mesterskapet på nært hold sitter vi igjen med noen tanker. Tenk om Norge hadde kvalifisert seg til Frankrike 2016. Tenk om media hadde fokusert på det positive, i stedet for det negative (vi så ikke antydning til bråk). Og tenk om Island vinner…Tour de Blakern takker for seg og vi gleder oss til en gjentagelse i framtiden. Da helst med et eget land å heie på.

blakern
Google+
Einzahlen
De
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
14:55