Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Owl Eyes
Pål N just won
Owl Eyes
€ 15
Lucky Koi
Leon S just won
Lucky Koi
€ 13.75
Mega Moolah
Kelly F just won
Mega Moolah
€ 14.1
Asgard
Juha S just won
Asgard
€ 86
Magic Portals
Leanne T just won
Magic Portals
€ 5

Most Popular

12
JUN

Aserbajdsjan hjemme

Det er gameday! Våre beste menn skal atter ut i strid igjen. På motsatt banehalvdel står Aserbajdsjan, Land of Fire, sponsorene til Atletico Madrid, diktatorens menn og et lag vi SKAL slå. Tror vi. Nordmenn har høye krav til landslaget, selv om det er 15 år siden vi var gode. Det er selvsagt Drillos feil/fortjeneste, disse kravene, for det har vært en trist reise å følge Norge det siste decenniet. Joda, vi har vært nær å kvalifisere oss til mesterskap ved et par anledninger, men vi har også vært milevis unna. Sist i tidenes softeste gruppe i forkant av VM i Brasil 2014. 

norge

MEN, det er et MEN her. Den nye generasjonen unggutter virker lovende. De spiller ball, de prøver og gir oss et håp. Det var mye positivt å ta med seg fra oppkjøringskampen mot Sverige. Tettey er et rivjern på midten, selv om vi fortsatt vil se litt større risiko med ball fra Norwichspilleren. Ikke støtte HVER gang. Ødegård er et fenomen, og selv om prestasjonen hans mot Sverige ble hausa litt vel mye opp i media, har vi en boksåpner. En som kan finne hull i ethvert forsvar.

Problemet er at spissene våre ikke scorer. Søderlund kom inn og hadde 3 fete sjanser mot Sverige, men den forløsende første scoringen på landslaget lar vente på seg. Helland kom også inn og den gutten er i form. Han bør kanskje starte i kveld. Vi skulle gjerne også sett at Diomande får sjansen. Spiller i form og vi trenger noen som kan score.
Det er langt til EM i Frankrike, men hvis vi skal ha noe som helst håp i høst, må jobben gjøres i kveld. Gi alt. Alt for Norge.
 
Google+
Deposit
En
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
13:01