Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Viking Runecraft
toni l just won
Viking Runecraft
€ 1.7
Fat Rabbit
Liza-Marie M just won
Fat Rabbit
€ 2.21
Planet of the Apes
Teemu T just won
Planet of the Apes
€ 18.5
Donuts
Eilif H just won
Donuts
€ 12.5
Blood Suckers
Hanna M just won
Blood Suckers
€ 7.7

Most Popular

21
MAY

Kenen johdolla Suomi skarppaa?

stick

 

Jääkiekon MM-kisoissa ei joukkueen menestys koskaan kaadu vain ja ainoastaan yhteen mieheen. Käynnissä olevissa Valko-Venäjän MM-kisoissa kansakunnan syyttävä sormi osoittaa Suomen joukkueen paitaan, joka kantaa numeroa 12. Rehellisyyden nimissä Olli Jokinen ei ole kyennyt ykkössentterin huutoon vastaamaan mutta on aivan liian helppo osoittaa sormella yhtä miestä kaataen kaikki joukkueen puutteet hänen niskaansa.

 

Olli Jokinen 35v. On pelannut tällä kaudella liki 100 ottelua ja kesäloman alkaessa hän haluaa vielä matkata Valko-Venäjälle auttamaan Suomea kohti EHT-turnaukseen verrattavaa menestystä. Suomen joukkueen tiedettiin jo ennen kisoja olevan luultavasti nimettömin 30 vuoteen eikä likipitäen kukaan uskonut Suomen menestykseen. Silti monien meidän sisuksissa herää se lapsenomainen lätkäfani, kun MM-kisojen aloitusottelussa kiekko putosi ensimmäistä kertaa jäähän. Sillä hetkellä myös takaraivoomme nousi olympia-krapula ja realiteetit jätettiin taka-alalle. ”ollaanhan me ennenkin pärjätty”.

  

Erkka Westerlundin tehdessä pelaajavalintoja Suomen MM-joukkueeseen hän ei ollut maajoukkuevalmentajan ihannetilanteessa. Minnesota Wild eteni NHL:n jatkopeleihin ja moni Euroopassa pelaava vanha ja tukeva MM-kulmakivi oli joko loukkaantunut tai päättivät jättää välikisat väliin muihin syihin vedoten. Tämä tietenkin auttamatta käänsi katseita entistä enemmän kohti Olli Jokista, hänen ollessa se meidän toinen todellinen NHL-vahvistus. Tähän mennessä Suomen joukkueen valonpilkahdukset ovat kuitenkin löytyneet hyökkäyksen sijaan löytyneet Minskissä pääasiassa Pekka Rinteen vartioimalta maalilta. Vielä ei kuitenkaan ole liian myöhäistä.

 

Suomi pääsi lohkostaan jatkoon riman jäädessä väpättämään kuin Patrik Sjöbergillä konsanaan. Suomi voi vielä päästä mitalipeleihin  mutta se ei kuitenkaan onnistu yksistään Olli Jokisen tasonnostolla. Suomella ei koskaan ole olleet ne kirkkaimmat tähtipelaajat, vaan joukkueen menestys on aina perustunut nimenomaan joukkuepelaamiseen. Nyt kun joukkuepeli on tökkinyt niin olisi suorastaan epäreilua syyttää siitä sitä joukkueen sijaan yhtä pelaajaa.  Kanadaa vastaan koko joukkueen on pakko nostaa tasoaa tai Kanadan nuoret tähdet tekevät tuhoisaa jälkeä.

 

Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
En
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
20:27