Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Book of Dead
Richard T just won
Book of Dead
€ 2.5
Moon Princess
Lamchee F just won
Moon Princess
€ 413.8
Gem Rocks
Teun H just won
Gem Rocks
€ 4.8
King Colossus
Halima Y just won
King Colossus
€ 1.4
Immortal Romance
Teemu T just won
Immortal Romance
€ 1

Most Popular

21
OCT

Mandager er bedre med Guts - og Premier League da

Manchester United og West Brom avsluttet den 8. Premier League-runden i går kveld og etter en sesongstart med store skadeproblemer spesielt defensivt, var United tilbake med tilnærmet de beste forsvarerne. Rafael-Jones-Rojo-Shaw.

 

For det er det defensive som har vært problemet til United denne sesongen. Offensivt er det latterlig mye kraft og kreativitet. Angel Di Maria kostet flest, men har kommet inn som en frelser og han var god også i går. Rooney er suspendert resten av oktober, og Juan Mata er dessverre bare en skygge av den spilleren han engang var. Leiesoldaten Falcao ble henvist til benken fra start, men startoppstillingen til United så sterkere ut enn på lenge.

 

wba

Det var derfor litt påfallende at WBA tok ledelsen etter kun få minutter. Wisdom tok en kalkulert risiko på en 60-40 ball, fikk flikken og fosset oppover høyresiden. Den utleide Liverpoolbacken prikket ut Sessegnon på 16 meter som kvitterte med å lime ballen i krysset. En fantastisk scoring. Van Persie og Di Maria hadde brukbare muligheter til å utligne før pause, men lagene gikk til hvilen på 1-0 til hjemmelaget.

 

WBA slengte med leppa på Twitter da Fellaini ble satt inn etter pause. Den utskjelte krølltoppen svarte med å hamre inn 1-1 et par minutter senere. En kanonscoring. United presset på etter utlikningen, men så: Et flott angrep regissert av Brunt, en nydelig stikker til Berahino som mutters alene stormet mot mål og plasserte inn 2-1. En perfekt avslutning, men Rafael lå 2 meter bak den høye linja til United. Sånne feil blir det ofte mål av.

 

Man Utd spiller som kjent alltid til fløyta går og Blind dukket opp 3 minutter før slutt. Etter en veldig tung kamp på midtbanen tipper jeg det var rimelig ålreit for nederlenderen å sette utligningen for United. 2-2 og flere mål ble det ikke. En strålende kamp som inneholdt det meste. Disse mandagskampene i Premier League altså. Topp notch! I kveld og i morgen er det i tillegg et par kanonmatcher i Champions League. Blir det bedre nå, så flytter jeg nordover!  

Google+
Deposit
En
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

23:05