Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Jack Hammer 2
Viktor C just won
Jack Hammer 2
€ 2.05
Exotic Cats
Ameen K just won
Exotic Cats
€ 18
Viking Runecraft
Jouni M just won
Viking Runecraft
€ 1
Fruit Shop
ilpo h just won
Fruit Shop
€ 1
ZEUS God of Thunder
Johan S just won
ZEUS God of Thunder
€ 2

Most Popular

7
JAN

Ooooh, Sweet Slot O’Mine!

Fans verden over sitrer av spenning! Det verserer nemlig tunge rykter om at rockelegendene i Guns N’ Roses bare er måneder unna en etterlengtet reunion! Med 100 millioner solgte album på verdensbasis, er det en underdrivelse å si at Slash, Axl og Duffy har en enorm fanbase. Akkurat hvem som gjenforenes er ennå ikke helt sikkert, men ryktene ha det til at skal i alle fall Slash og Axl Rose kommer til å headline Coachella-festivalen 2016 i mars…

Det har vært hint om bandets reunion å finne for die-hard-fansen i noe tid og her kommer enda ett: NetEnt slipper om få uker Guns N’ Roses videoautomaten! Det stemmer, vi skal til Paradise City den 21. januar, dere! Vi har tatt en aldri så liten sniktitt på mesterverket og dette er noe av det mest spektakulære vi har sett på lenge!

guns
Hårene reiser seg allerede under introvideoen og med skjelvende hånd velger vi favorittlåta November Rain fra Set List (5 klassikere på lydsporet: Welcome to the Jungle, Sweet Child O’Mine, Paradise City, Novmeber Rain og Chinese Democracy). Vi begynner å spinne…

guns
Designet er rett og slett fantastisk. Vi får følelsen av å være på en rockekonsert snarere enn å spille slots. Det er nesten synd og skam å gi dere tekniske detaljer når kassa i seg selv er et kunstverk, men det hører jo med. Guns N’ Roses prøver ikke å finne opp kruttet, den har det vante 5 hjuls-, 3 raders-, 20 linjers-formatet, men det er helt perfekt for denne automaten.

guns
Premiumsymbolene er (selvsagt) bandmedlemmene Axl Rose, Slash og Duff (få 3 eller flere av dem på rad og de spretter ut av skjermen!). Mellomsymbolene er gitar-plektre og de lave symbolene er 10, J, Q, K og A, lekkert drapert i roser for anledningen.

Det er ikke bare utseende og lydbilde som er lekkert i denne automaten. Guns N’ Roses varter nemlig opp med 2 forskjellige bonusspill og hele 3 tilfeldige funksjoner, samt et wildsymbol som er mer enn et wildsymbol; det utvider seg og dekker hele hjulet! Sånt liker vi og Appetite for Destruction Wild-funksjonen er ikke stort dårligere. Den sender opptil 5 wildsymbolder formet som et kors til midten av automaten (hjul 2-4). Rent teknisk fungerer det omtrent helt likt som «Beefcake»-funksjonen i South Park og hvis du er så heldig (og dyktig da) å fikse deg et par ekspanderende wilds på hjul 1 og 5, ser det ca sånn her ut:

guns
Legend Free Spins-funksjonen gir deg 3 deilige free spin. Hjul 3 er wild på første spin, hjulene 1 og 5 er wild på andre spin og hjulene 2 og 4 er wild på tredje spin. Legend…hold an, hold an….dary!

guns
Den siste tilfeldige funksjonen er Solo Multiplier og den rocker opp gevinstene dine med en multiplier mellom 4x og 10x. Take me down to Big Win City!

guns
Men vent, det er mer! Få bonussymbolet på hjulene 1, 3 og 5 og lås opp bonushjulet! Selve hjulet er selvsagt formet som en platespiller og du kan vinne cashpremier, Encore Free Spins eller Crowd Pleaser-funksjonen. Sistnevnte er en pek-og-klikk-variant, men noe må vi nesten overlate til spenningen. Vi kan dog røpe at det vil vanke heftige gevinster i bonusrundene!

guns
Guns N’ Roses lanseres i Guts casinoet den 21. januar! Vi kan nesten ikke vente!
Google+
Deposit
En
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
01:13