Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Sakura Fortune
Tobias S just won
Sakura Fortune
€ 24
Secrets of Christmas
sara s just won
Secrets of Christmas
€ 10
Immortal Romance
Mari S just won
Immortal Romance
€ 3
Big Bad Wolf
Viktar P just won
Big Bad Wolf
€ 22
Secrets of Christmas
sara s just won
Secrets of Christmas
€ 10

Most Popular

8
JUN

Red Card? 100 000 Euros, please!

I dagens VM-innlegg skal vi snakke om noe som bekymrer oss kanskje mer enn noe annet når det gjelder fotballens ve og vel. Kampfiksing. FIFA har akkurat lagt frem en rapport om kampfiksing. Vel, la frem og la frem, fru Blom, de LAKK en rapport om kampfiksing til NY Times i slutten av mai. Der kom det fram at det fikses kamper i stor stil over hele verden. Det er visstnok syndikater i Asia som står bak faenskapet, noe som har ført til at de fleste asiatiske ligaer i dag er fullstendig ødelagt.

 

Man kan si mye om FIFA og korrupsjon, spesielt etter at Qatar fikk tildelt VM i 2022, noe ALLE skjønte lukta kål da det skjedde. FIFA har nå satt i gang gransking, over 3 år etter at mesterskapet ble tildelt. Qatar har 300 000 innbyggere, ørkenvarme om sommeren og ingen fotballstadioner. Men, vi likte spesielt denne stadionplanen, som må være en hyllest til… kvinnefotballen.

 

Qatar 2022 stadium

Uansett, tilbake til fiksing av kamper. Det er spesielt vennskapskamper i landslagssammenheng som er et yndet mål for kjeltringene. Vi tar med denne ferske situasjonen fra en VM-oppkjøringskamp mellom Skottland og Nigeria. Kampen endte 2-2, men vil huskes for denne varianten av den nigerianske keeperen.

 

Han var sikkert bare uheldig (målet ble da også annulert), men det hjelper ikke akkurat på det nigerianske imaget. I april ble som kjent en nigeriansk agent avslørt for å ha tilbudt kampfiksing i VM i Brasil. Straffespark, gule og røde kort kunne fikses for 50 og 100k Euro. La oss for fåglarnas skyld ikke håpe det skjer. VM i Brasil er 4 dager unna.

 

I VM-sammenheng skal vi ha oss frabedt dette grusomme fenomenet, men jeg minnes at det skjedde veldig mye rart under VM i 2002 i Japan og Sør-Korea. Sør-Korea tok seg helt til semifinalen på bekostning av Italia og Spania. Både åttendelsfinalen og kvartfinalen til Sør-Korea var preget av en del snodige avgjørelser. Mange dueller og direkte stygge taklinger og albuer ble oversett og de linjedommerne gjorde rett og slett ikke jobben sin. Eller kanskje det var nettopp det de gjorde. Men toppen av kransekaka er Vieris andre gule kort for filming. Nå har jeg ikke all verden til overs for italienske fotballspillere, de er fulle av tjuvtriks, men akkurat i den situasjonen er jeg ikke i tvil. Han blir kvesta. Jeg sier ikke at mesterskapet i Sør-Korea var fiksa, men det skjedde mye rart. Bedøm selv!

 

 

Google+
Deposit
En
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

09:11