Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Fruit Shop
simon g just won
Fruit Shop
€ 2.25
Eastern Emeralds
Janine D just won
Eastern Emeralds
€ 12
Kaiju
Robert T just won
Kaiju
€ 2.4
King Colossus
Iira I just won
King Colossus
€ 2
Chilli Heat
Leanne T just won
Chilli Heat
€ 10

Most Popular

19
JUN

Reisebrev 1 - Tour de Blakern

NB! Følg @GutsNorge på Twitter og Snapchat for rappe oppdateringer. Reisebrev sendes hjem fra kolonien ca 1 gang per dag.

Du merker det så sykt da. Når du kommer til avgangsterminalen i Oslo og popcorn-tantene sitter og blomstrer, gutta ikke langt unna med et fårete glis på lur. At dette, dette kommer til å bli en bra tur. 

Vi har tatt taxi Oslo rundt for å samle sammen alt vi skal ha med oss på ferden. I avgangshallen møter vi på en avslappa gjeng som straks er fulltallig. Stemningen er lystig, men spent. Alle vet vi hva vi begir oss ut på. Og vi gleder oss. 

Etter en kjapp rådslaging rundt leirbålet (les: i puben) blir vi enige om å tilegne hvert turmedlem et nummer. Dermed unngår vi å utlevere folk ved navn. Der ser du, vi er ikke så dumme som du tror. Båtturen fra Oslo til Kiel går i korte trekk med til 3 fotballkamper, øl, mat og blackjack. Noen gir seg i pausen av Portugal – Østerrike, andre gir seg senere.

Jeg tror uansett det blir vanskelig å skjule at undertegnede er fremste mann i dette følget. Selve superspissen. Den som skal lede dere, med mer eller mindre stø hånd gjennom den episke reisen som for all fremtid vil være kjent som «Tour de Blakern 2016».

Vi er 10 mann sterke totalt på denne turen. Pluss en bussjåfør vi ennå har ti gode å møte. #10 møter oss i Basel som er stoppested for
morgendagens etappe. Under følger en kort presentasjon av spillerne på laget. I tilfeldig rekkefølge, uten bilde, uten filter:

#2
Reiseleder, frontfigur og primus motor. Er det for turen det Srna er for Kroatia + litt til. Størst pondus, mest erfaring og en naturlig kaptein i laget. Spiller bedre på gamp enn på ball. Fikk åreknuter som 18-åring, men har spilt seg stort opp etter det. 

#3
Anker på midtbanen. Har flere gule kort på samvittigheten enn noen andre på turen. Kvesta i sin tid kneet på en Ventspils-back som aldri klarte å gå igjen. Er fryktelig sterk på høyoddsere og framfor alt blackjack. God å ha i trange bakgater i Marseilles.

#1
Hadde Ronaldo som første målscorer i Portugal – Østerrike …Assisterende reiseleder. Tar seg av regninger, billetter og de største betsa. Kom på 15. plass i poker NM i mars. Lever på det ennå. Har stålkontroll stort sett hele tiden og gjør sjeldent tabber. Gir spillerne foran trygghet til å utfolde seg.

#4
Turens svar på Fabregas. Reisefølget til #3. Ironisk nok Arsenal-supporter. Tar offensivt initiativ. Er egentlig bedre i lacrosse enn i fotball, men det er det ingen som merker. Eller bryr seg om. Grinder mest odds, da helst så høy odds som mulig. Sjarmør. Kommer til å bli livsfarlig foran mål. 

#5
Tidligere en bauta i forsvaret for Askim FK. Snuste sågar på landslagsplass i en alder av 14. Måtte legge fotballskoa på hylla grunnet gjentatte kneskader og plukket i stedet opp kortstokken. Ekstremt habil pokerspiller. Kanskje best på laget. Liker turer i skog og mark. Kruttsterk bakover, farlig på cornere. Booker egne spill med varierende hell.

#8
Degenerert vingspiller i håndball (!) fra Drøbak. Ekstremt rask. På labben. Liker å bygge ting, for eksempel grove oddsbonger. Dyktig kortspiller og hard på slots. Kommer til å søke mye i bakrom på turen, der farten kan utnyttes,

#7
Unggutten i laget. Ekstremt lovende og talentfull. I det meste, etter den første dagen å dømme. Kortspiller av rang, tross sin unge alder. Styrer spillet med jernhånd. Knallhard i taklingene. Ser på #5 som et forbilde, enn så lenge. 

#6
Det største gliset som har kommet ut av Drøbak siden Frode Fagerli. En legende. Er bedre i poker enn på slots, men er ganske sterk der også. Spiller ofte på underdogs og håpet på Nederland i dette EM. Snømann. Er en naturlig storyteller og humørspreder. Står for kreativiteten på midtbanen i dette laget.

#9
Spydspiss med måltørke. Går på mange løp, men det blir som regel lite ut av det. Er bedre til å skrive om spill, enn å spille. Spiller læll. Kort og odds, men er kanskje farligst på slots. Vi blir overrasket om det blir noen scoringer på turen, men bør få minst et par målgivende. 
Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
En
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
03:30