Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Jungle Jim
Carolyn L just won
Jungle Jim
€ 10
Book of Dead
Leanne T just won
Book of Dead
€ 10
Book of Dead
Ameen K just won
Book of Dead
€ 25
Cleopatra
Sarah C just won
Cleopatra
€ 4.8
Tiki Fruits
Zeshan K just won
Tiki Fruits
€ 270

Most Popular

21
JUN

Reisebrev dag 3 - Tour de Blakern

Bialy cevowh Polaskaaaa, bialy cevowh Polskaaaaa, bialy cevowh Polskaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

#7 står midt i en sirkel av polske supportere, men en random fyr på skuldrene og synger av full hals. Det er så vakkert å se forbrødringen på tvers av språk, kultur og kroppsfasong. Vi andre synger med. Av full hals. Vi er midt i sentrum av Marseilles. Vi er her. Og det er så deilig.

De engelske supporterne har en sang som ble en umiddelbar favoritt blant våre nummererte helter. Bortsett fra #7 som nå har blitt polakk på fulltid. Den engelske sangen går sånn:

Don’t take me home. Please don’t take me home. I wanna stay here, and drink all your beer. Please don’t, please don’t take me hoooooome!

Den passer bra, for det er ingen som vil hjem. Det er så latterlig god stemning. Det hele er litt euforisk og nesten litt vanskelig å beskrive. Etter en kveld med diverse supporterkonstellasjoner i Marseilles føler vi oss ekstremt godt tatt imot og trygge. Vi så ikke antydning til bråk, men vi så mange politifolk med MP5’er. 

Bussturen fra Stuttgart startet tidlig i går. Vi tok en sving innom Sveits for å plukke opp #10 og kameraet hans. Vi fikk filma litt mens vi penetrerte Frankrike på langs med bussen. Det var faktisk ikke langt unna at vi rakk fram til Fan Zone til kampstart heller. En lang tur fra Oslo til Marseilles er tilbakelagt, men nå er vi her. Og i dag skal vi på match! Alle er lykkelige og glade over turen så langt, men det er nå den virkelig begynner. Gameday. Ukraina – Polen.

Følg oss på Twitter og Snapchat (@GutsNorge) for kjappe oppdateringer underveis! Kjør!
Google+
Deposit
En
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
01:02