12:03
Register now to double your first deposit up to €100 & get a free Game of Guts rewardRegister

Butterfly Staxx

Perhoset kuuluvat kesään, ja NetEnt antaa sinulle tilaisuuden nauttia huumaavasta kesäyöstä perhosten keskellä kauniisti toteutetussa Butterfly Staxx -pelissään - oli vuodenaika sitten mikä hyvänsä. Kullankeltaiset perhoset liihottelevat keloilla pinottuna, mikä voi käynnistää uudelleenpyöräytystoiminnon.

Pelin toimintoihin kuuluvat myös ilmaiskierrokset ja voittoyhdistelmäsi viimeistelevä wild-symboli. Lumoavat grafiikat ja taianomainen äänimaailma houkuttelevat sinut tämän pelin ääreen niin kuin kukan mesi houkuttelee hyönteisiä luokseen. Anna voittojen liidellä luoksesi perhosensiivin - pelaa Butterfly Staxx -kolikkopeliä Guts casinolla jo tänään!

Butterfly Staxx ominaisuudet

Butterfly Staxx -kolikkopelissä on viisi kelaa neljällä rivillä, ja 40 kiinteää voittolinjaa. Voittoyhdistelmät muodostuvat vähintään kolmesta samasta symbolista voittolinjalla alkaen vasemmasta reunasta.

NetEntin tuttuun tyyliin hallitset panostasi valitsemalla panostason ja kolikon arvon. Pääset perhosten seuraan asettamalla vähintään 0,20 € minimipanoksen, kun taas maksimipanos on peräti 400 € pelikierrosta kohti. Skalaa löytyy siis niin sunnuntaipelaajille kuin high rollereillekin. Jos haluat laittaa automaattipelin pyörimään, voit valita haluamasi määrän automaattikierroksia aina tuhanteen kierrokseen asti, ja sitten vain rentoutua katsellessasi kukkien ja perhosten vilinää kesäyössä.

Taustalla häämöttää vuoristoinen maisema, jonka yllä yötaivas hohtaa oranssinpunaisena. Tulikärpäset liihottelevat värikkäiden kukkien ja keltaisten perhosten seassa, ja pelikorttisymbolitkin on väritetty teemaan sopivasti vihreiksi. Taianomainen äänimaailma tuudittaa sinut seesteiseen tilaan, ja voit vain nauttia kesäyön tunnelmasta.

Butterfly Staxx symbolit ja voitot

Butterfly Staxx RTP, suomalaisittain palautusprosentti, on kiitettävän korkea eli 96,80 %. Volatiliteetiltaan peli on matala, mikä tietää usein kohdalle osuvia pieniä voittoja.

Keltainen perhonen on symboleista arvokkain ja samalla ainoa, josta maksetaan voittoja jo kahden symbolin yhdistelmästä. Kaikkia muita symboleita täytyy olla vähintään kolme voittoyhdistelmässä. Punainen, violetti ja sininen kukka maksavat keskenään samanarvoisina keskikokoisia voittoja. Pelikorttisymbolit A, K, Q ja J maksavat pelin pienimpiä voittoja.

Wild-symboli kukka esiintyy kaikilla keloilla ja toimii minkä tahansa perussymbolin korvikkeena. Ainoa symboli, jota wild-symboli ei korvaa, on scatter-symboli, josta kerromme lisää seuraavassa kappaleessa.

Butterfly Staxx ilmaiskierrokset ja bonuspelit

Kuten nimestäkin voi päätellä, pinottain esiintyvillä perhosilla on pelissä tärkeä rooli. Jos saat kokonaisen kelan täyteen perhosia, aktivoituu uudelleenpyöräytys, jonka aluksi kaikki peliruudulla näkyvät perhoset liihottelevat ensimmäiselle kelalle vasemmalta, jossa ei näy perhosia. Mikäli saat uudelleenpyöräytyksen aikana näkyviin lisää perhosia, nekin siirtyvät ensimmäiselle mahdolliselle symbolipaikalle vasemmalla ja lukittuvat aloilleen uudelleenpyöräytysten loppuun asti. Respin-toiminto jatkuu siihen asti, ettei uusia perhossymbleita enää tule ruudulle. Toiminnon päätteeksi voitot maksetaan kaikista keloilla olevista perhosista.

Kun näet keloilla vähintään kolme violetin kukan edustamaa scatter-symbolia, Butterfly Staxx ilmaiskierrokset eli Butterfly Spins käynnistyvät. Mitä usemman scatter-symbolin sait näkyviin, sen enemmän ilmaiskierroksia voitat seuraavasti:

  • 3 scatter-symbolia: 5 ilmaiskierrosta

  • 4 scatter-symbolia: 6 ilmaiskierrosta

  • 5 scatter-symbolia: 7 ilmaiskierrosta

Toiminnon aikana keloilla pyörii vain Cocoon-symboleita eli koteloita, jotka voivat olla joko aktiivisia tai passiivisia. Aktiiviset kotelot muuttuvat perhosiksi, jotka liitelevät vasemmanpuolimmaiselle kelalle, missä ei vielä ole perhosia. Perhoset pysyvät aloillaan toiminnon loppuun asti. Ilmaiskierrosten päätteeksi voitot maksetaan kaikista näkyvissä olevista perhosista. Et voi saada lisäkierroksia toiminnon aikana.

Jos pidät luontoon ja kukkiin liittyvistä kolikkopeleistä, meillä riittää sinulle runsaasti muitakin vaihtoehtoja. Perehdy pelikirjastoomme ja ota haltuun kaikki uusimmat kolikkopelit netissä!

Butterfly Staxx -kolikkopelin yleistiedot

Pelintarjoaja: NetEnt

Kelat: viisi

Voittolinjat: 40

Maksimivoitto: 640 x panos

RTP: 96,80 %

monogram-gog
Help