13:29
Register now to double your first deposit up to €100 & get a free Game of Guts rewardRegister

Crazy Time

Crazy Time er et ellevilt lykkehjul utviklet av Evolution – kongen av livespill. Du kan sjekke ut Crazy Time på Guts, i tillegg til hauger av andre titler i vårt live casino! Gjør du det, er du lovet en spillopplevelse full av farger, musikk, og potensielt store gevinster. De totalt fire forskjellige bonusfunksjonene du kan spinne frem gjør gevinstmulighetene enda større og tar samtidig spenningen flere nivå opp!

Reglene i Crazy Time

Reglene i Crazy Time er veldig like reglene du finner i andre lykkehjul fra Evolution. Det overordnede målet er å satse på hvilket tall hjulet til slutt stopper på etter at det er spunnet, og gjetter du riktig vinner du. Det er totalt fire forskjellige tall tilgjengelig i lykkehjulet – 1, 2, 5 og 10 – og de er fordelt på 45 ruter. I tillegg er de fire bonusfunksjonene Pachinko, Cash Hunt, Coin Flip og Crazy Time viet henholdsvis 2, 2, 4 og 1 felter. Crazy Time er et visuelt mesterverk, og når spillet starter, zoomes det inn mot den ekte dealeren som styrer spillet. Vedkommende er blid og fornøyd og gjør alt i sin makt for å gjøre spillingen så underholdende som mulig. Forskjellige kameravinkler og morsomme animasjoner bidrar ytterligere til at du garantert trives i Crazy Times univers.

Spillets gang

Det første du må gjøre er å plassere innsatsen din og velge hvilket tall du tipper hjulet stopper på. Her velger du altså tallet 1, 2, 5 eller 10, og husk at vinnersjansen er større når du velger tallet 1. Er det større beløp du er ute etter, er det imidlertid tallet 10 du bør satse på. Du kan selvfølgelig også satse på alle tallene samtidig, om du ønsker.

Utbetalinger

Tallet 1 dukker opp på 21 felter og gir en utbetaling på 1x innsatsen din. Tallet 2 dukker opp på 13 felter og gir en utbetaling på 2x innsatsen din. Tallet 5 dukker opp på 7 felter og gir en utbetaling på 5x innsatsen din. Den høyeste direkte utbetalingen er på 10x innsatsen din, og den er det tallet 10 som gir – som du finner på totalt 4 felter. Bonusrundene aktiveres med jevne mellomrom, og den beste av dem – Crazy Time – gir deg muligheten til å vinne opptil 160 000x innsatsen din eller opptil hele 5 000 000 kr om du satser med høyeste innsats. Med andre ord kan du vinne skikkelig stort om flaksen er med deg!

Bonusfunksjoner

Bonusrundene er mye av grunnen til at Crazy time har blitt så populært. De gir god underholdning, setter i gang adrenalinet og gir potensielt de største gevinstene. De inkluderer spilling på et tradisjonelt arkadespill i pachinko-runden, og pengejakt i Cash Hunt. I Coin Flip flippes en mynt for å avgjøre gevinsten du stikker av med, og i den gjeveste av dem alle, i bonusfunksjonen som har gitt spillet navnet sitt, åpenbarer et enda større lykkehjul seg og gir deg muligheten til å vinne enorme gevinster.

Spill Crazy Time på Guts

Crazy Time er det perfekte spillet for deg som liker enkel underholdning og like enkle regler. Sats på hvilket tall hjulet stopper på, og la den helt ekte dealeren gjøre resten av jobben!

monogram-gog
help