Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Stage 888
Marika J voittti juuri
Stage 888
€ 20
Tipsy Tourist
Jaana J voittti juuri
Tipsy Tourist
€ 5
Book of Dead
Katharina S voittti juuri
Book of Dead
€ 1
Secrets of Christmas
Ryan P voittti juuri
Secrets of Christmas
€ 150
Book of Dead
Richard T voittti juuri
Book of Dead
€ 7.5

Most Popular

18
AUG

And we’re off!

Sommeren. Det er soleklart min favorittårstid, men den blir ofte i lengste laget. Heldigvis har vi faktorer som fint vær, bølgeskvulp, reker og hvitvin som gjør ventetiden litt kortere. I år hadde vi også VM, som så absolutt hjalp på de verste abstinensene. Men i måneden etter VM merket man atter at skjelvinger, generell uro og svettetokter gjorde seg gjeldene. Silly Season og pre-season er jo OK nok, men det blir litt som å få servert en drue når man er avhengig av doble sjokoladefondanter.

 

tsjelski

Men endelig er altså ventetiden over og vi ruller i gang ukentlige Guts-priser igjen. Det er selvsagt Premier League som er fokuset og åpningsrunden bød på skreller og nye, deilige bekjentskaper. Framover kommer vi til å kjøre priser for helgens runde og en spesialutgave på tirsdager, spesielt for Monday Night Ball! Vi digger mandagskampene i Premier League her hos Guts, for det blir ofte en særegen ramme rundt disse. Chelsea sesongåpner i kveld borte mot Burnley og det er knyttet stor spenning til hva spesielt Diego Costa kan utrette i England. Målmaskinen ble som kjent hentet i sommer, etter en vill sesong for Atletico Madrid og et noe overraskende elendig VM.

 

Swansea sjokkåpnet borte mot et skadeplaget Manchester United, som nok bør forsterke forsvaret om de skal ha snøballs sjanse på mesterligaplass. Offensivt virket de også tamme, men med van Persie tilbake blir det nok fart på sakene. Det ryktes også om nye grovsigneringer.

 

man u

Eh, vi drøyer friskmeldinga noen uker, vi...

 

Arsenal og Liverpool vant sine åpningskamper med nødskrik. Både Saints og Palace hadde fortjent poeng. Villa og Hull vant vanskelige bortekamper og det gjorde regjerende mester Manchester City også, om enn på noe mer overbevisende vis. I det hele tatt var det bare deilig å være i gang igjen. Vi spår en episk sesong!

 

guts awards

Helgens GUTS-pris: Swansea

 

Ingen forventet at svanene skulle få til noe som helst på Drømmenes Teater. Men Gary Monks utvalgte gjorde livet surt for United, som slet med å komme til de helt store sjansene. Ki og Shelvey lå dypt og stengte rom og med Sigurdsson tilbake, var waliserne farlige på overganger. Et perfekt taktisk utført kamp av Swansea og vi gleder oss sågar til å se mer av Gomis etter hvert.

 

Helgens NUTS-pris: Lucas Leiva

 

Lite bevegelig, lite kreativ, for mange feilpasninger. Buisness as usual med andre ord, og det spørs om det holder nå. Ble erstattet av Allen etter en drøy time, ikke et sekund for tidlig.

 

Helgens GUTS-scoring: Lee Cattermole

 

Kanskje fordi han sjeldent scorer. Og enda sjeldnere varter han opp med «screamers» ala den han serverte på The Hawthornes. Makan til kremmerhus fra hardhausen!

 

Helgens GUTS-kontrovers: Kyle Naughton

 

Spurs fikk en tilsynelatende umulig start på sesongen da Naughton løftet hendene over hodet og ble truffet av et skudd. Straffe og rødt kort. Javel, straffe er helt greit, men ikke utvisningen. Ballen er på vei over tverrliggeren. Okke som, West Ham klarte ikke å utnytte hverken straffen eller overtallet og Tottenham stjal med seg 3 poeng på overtid.

Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

12:34