Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Sakura Fortune
Debra C voittti juuri
Sakura Fortune
€ 5
House of Doom
Robert T voittti juuri
House of Doom
€ 2.4
Gemix
Dmytro S voittti juuri
Gemix
€ 3.5
Dwarfs Gone Wild
Elizabeth C voittti juuri
Dwarfs Gone Wild
€ 2
Reactoonz
timo t voittti juuri
Reactoonz
€ 6.24

Most Popular

11
NOV

Battle of Malta 2015 – Høstens vakreste pokereventyr. Så langt.

Vi i Guts gleder oss voldsomt til å lansere poker som en del av spilltilbudet og har allerede begynt å sponse våre første spillere i live-turneringer. Battle of Malta er en av Europas største live-turneringer og trekker år etter år rekordstore felt. Årets turnering ble avsluttet på mandag og ble intet unntak.

Hele 1,804 spillere stilte til start i årets utgave av Battle of Malta, noe som er ny deltakerrekord med solid margin. Arrangør Pokerlistings garanterte en svimlende premiepott på €500,000, men premiepotten skulle bli langt større. Det ryktes at hele 150 nordmenn stilte til start i turneringen, og av disse stilte 15 spillere med Guts logo på brystet.
 
Med store navn som Humberto Brenes, Anatoly Filatov, Fatima Moreira de Melo, Andreas Høivold og Felix Stephensen på deltakerlisten, var det en 23-åring fra Bergen som skulle stjele showet.

Henrik Jacobsen fra Bergen dominerte spillet fra dag 2, hvor han var inne blant topp 5 hele dagen.

henrik
Et par lange spilledager senere kom han inn på finalebordet som nummer to i sjetonger, og var sikret €10,450. Men Henrik ville ha mer...
 
Finalebordet ble sakte, men sikkert mindre, og etterhvert var de tre spillere igjen. Med ganske jevne stacker ble det diskutert en deal. Etter 15 minutters prat, ble det til slutt enighet om en deal som gjorde at Henrik fikk med seg hele €102,000 hjem til Norge.

henrik 
Henrik storspiller og eliminerer Hendrk Koops etter å ha tatt på seg kirurghanskene. Deretter er de heads up for €10,000 og ikke minst det gjeve trofeet.
 
Dessverre skulle det bli en vanskelig heads up for Henrik. Motstanderen trakk det til slutt det lengste strået. Henrik går til slutt all in med A2 mot AK og får dessverre ingen hjelp i bordet. Eventyret ender med en fantastisk andreplass og vi gratulerer!
Henrik stikker også av med et sete til Main Event under Norgesmesterskapet i Poker 2016 i Dublin. Vi ses i Dublin!

henrik 
Andre Guts-spillere markerte seg også som sterke utøvere i det store feltet, og to andre kunne toppe reisen med pengeplassering.
 
Jørgen Gierløff endte på 99. plass og vant €1,550. Jørgen spilte Poker for første gang i mai, så dette resultatet er rett og slett imponerende og gir nok mersmak for videre turneringsspill.

jørgen
Silje Nilsen var lenge blant chipleaderne på dag 2, men endte til slutt på 75. plass og fikk med seg €1,750 hjem.

silje 
Vi ønsker å takke alle spillerne som deltok i turneringen for Guts.com, og håper at vi ser dere hos oss i NM i Dublin i mars neste år.
Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
04:06