Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Wolf Gold
Toni L voittti juuri
Wolf Gold
€ 6
Book of Dead
Damian S voittti juuri
Book of Dead
€ 3.5
Jackpot 6000
Ola H voittti juuri
Jackpot 6000
€ 520
Victorious
Lars Kristian H voittti juuri
Victorious
€ 25
Hidden Valley
ville k voittti juuri
Hidden Valley
€ 2.1

Most Popular

2
FEB

Deadline Day!

Overgangsvinduet stenger ved midnatt og det betyr i alle fall for vår del lett benking foran TV’en for å følge den siste utviklingen. Dette vinduet har dog forløpt uten de helt store signeringene, selv om det ser ut til at Andre Schürrle til Wolfsburg og Juan Cuadrado inn som erstatter på brua går gjennom før fristen. Mon tro hva mer kvelden vil bringe…

 

chelski

Men apropos brua og Chelsea. Manchester City var på besøk der lørdag kveld i en me-eget tidlig sesongfinale. La det bare være sagt, Premier League hadde ikke blitt avgjort der og da uansett resultat, men 8 poeng hadde vært MYE. Spesielt når vi snakker om 2015-utgaven av Chelsea. Men savnet av Costa og kanskje spesielt Fabregas var stort på lørdag og etter en bra 1. omgang, ble kampen et lite antiklimaks etter hvert. Mourinho virket happy med 1 poeng og fikk det som han ville. Som vanlig.

 

Dermed er luken i toppen stadig på 5 poeng. Kampen om Champions League-plassene er desto mer spennende. Høytflyvende Southampton ble trukket ubønnhørlig ned på bakken av ingen ringere enn til tider utskjelte Jonjo Shelvey. Den tidligere Liverpool-sluggeren kronet en heroisk forsvarskamp med en druser av de sjeldne og seier til Swansea.

 

Manchester United klatret dermed forbi Saints og bak halser Arsenal, Tottenham og Liverpool, som alle vant sine kamper i helgen på overbevisende vis. På Anfield fikk også fansen et svært etterlengtet gjensyn med Daniel Sturridge som har vært dypt savnet denne sesongen. Spissen virket noe kamprusten, men han viste prov på at han fortsatt kan da han hamret inn 2-0 målet som sikret de røde fra Merseyside 3 poeng. Kanskje er han brikken som kan sikre Liverpool den vitale 4. plassen.

 

liverpool

Det er ingen Monday Night Football i kveld, men Deadline Day er vel spennende nok i seg selv. De neste par dagene kan vi glede oss over et par returoppgjør i FA cupen og til helgen er det derby-bonanza! Livet er aldri kjedelig for oss som er glad i fotball.

Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
14:16