Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Danger! High Voltage
Vebjørn L voittti juuri
Danger! High Voltage
€ 13.2
Raging Rhino
Peter S voittti juuri
Raging Rhino
€ 1.65
Mega Moolah
Dana S voittti juuri
Mega Moolah
€ 72.5
Vikings Go Wild
Lone C voittti juuri
Vikings Go Wild
€ 37.5
Book of Dead
Ben A voittti juuri
Book of Dead
€ 1.6

Most Popular

5
JUN

Donkr pokercruise – sponset av Guts

For andre året på rad ble Donkr pokercruise arrangert. Denne gangen gikk turen fra København, med spennende havner som Tallinn, St. Petersburg, Helsinki og Stockholm på programmet. Nytt av året var at det også var en del dansker med. Det var 65 spillere med samt ca. 20 som jobbet på pokercruiset. Det ble arrangert 5 turneringer om bord og en rekke sidespill. 

Mer enn bare poker på cruiset
De fleste av deltagerne fikk med seg mye sightseeing når skipet lå til kai. Hver dag kl. 18.00 var det felles middag for deltagerne og med maten som ble servert var dette en av høydepunktene. På dagen var samlingspunktet rundt de mange bassengene og jacuzziene, og ut i de små nattetimer var det mange av deltagerne som blandet seg sammen med de andre gjestene på nattklubben. Der ble det satt mange rekorder i antall Mai Tais og Mojitos. Ellers hadde dette skipet (RCCLs Vision of the Seas) mange andre fasiliteter, som SPA, klatrevegg og servering av mat til alle døgnets tider.


Guts som sponsor av pokercruiset
Guts ble valgt som sponsor til dette arrangementet gjennom verdiøkning for spillerne. Guts stod for ekstrapremier, velkomstdrink, kaffe og forfriskninger under spillingen og alt det praktiske med utstyr. Guts har ikke lansert sin pokerklient ennå (kommer ila. høsten), men følte at det er viktig å være tilstede på de største arrangementene for norske spillere. Dette var første eventet for Guts.

Google+
Ilmoitukset Hyvä asiakas - huomaathan, että meillä on tällä hetkellä teknisiä ongemia tallettamisen ja varojen nostamisen kanssa. Tekninen osasto on tietoinen asiasta ja korjaa ongelmaa parhaillaan. Pahoittelut häiriöstä ja kiitos kärsivällisyydestä!
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

22:42