Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Jungle Spirit: Call of the Wild
Espen Alex Sunde E voittti juuri
Jungle Spirit: Call of the Wild
€ 20
Bonanza
Jørgen B voittti juuri
Bonanza
€ 62
Bonanza
joni k voittti juuri
Bonanza
€ 8
Golden Egypt
tord s voittti juuri
Golden Egypt
€ 15
Dazzle Me
Tiina T voittti juuri
Dazzle Me
€ 1.2

Most Popular

12
JUN

Endelig...

I kveld tuppes fotball-VM 2014 i gang i Brasil. Det er så deilig. Du vet når du gleder deg til noe og så er det over nesten før du skjønner hva som har hendt? Bursdager er sånn, julaften og 17. mai også. Men ikke VM. Mesterskapet varer en måned, det! Så nå som Paniniheftet er fylt opp (nesten) og ballene straks er i lufta, skal vi ta en bitteliten titt på VM-gruppene. Du finner latterlig mange dyptgående analyser og tips rundt omkring hos alle mulige medier og bookmakere, så her vil vi holde det kort, konsist og fuktig. Det er et par ting et land må ha for å kunne kalle seg et land: Et flagg, et fotballag og eget øl.

 

Gruppe A

 

Brasil er grovfavoritter på hjemmebane og det blir trolig skandale og folkeopprør om ikke brasilianerne går videre til åttendelsfinale. Og da snakker vi full mobilisering og horder av illsinte brasser i gatene. Mesterskapet har vært mildt sagt kontroversielt i Brasil allerede. Mexico, Kroatia og Kamerun skal gjøre opp om den andre sluttspillplassen og der holder vi en ganske brukbar knapp på Kroatia. Uten at vi skal spå for mye, kan Modric, Raktic, Mandzucic og co overraske i dette VM. Legg merke til at de fleste kroatiske etternavn slutter på –ic. Det kan vi diggeic.

 

Dette drikker du: Ozujsko, Brahma, Corona, eller Satzenbrau

 

Gruppe B

 

Regjerende mester Spania er naturlig nok favoritter, men kan vente seg knallhard motstand fra Nederland og Chile. Ingen forventer at Australia tar poeng i dette mesterskapet, selv om vi elsker outsidere som er bedre til å ri på kenguruer og svelge boomeranger enn å sparke ball. Chilenerne har blitt nevnt som outsidere i dette mesterskapet og vi tror de tar seg videre sammen med Spania på bekostning av et Nederland som er preget av spillere fra hjemlig liga i de bakre rekkene.

 

Skål med: Esterella, Amstel, Quimera, og/eller Cascade

 

Gruppe C

 

Denne gruppen er vidåpen, selv om vi holder Colombia som små favoritter, selv uten Falcao. Hellas er alltid vanskelige å slå, defensive som de er, Japan har kvikke bein, som Roar Stokke sier altfor ofte og Elfenbenskysten er et av de bedre afrikanske lagene som aldri får det helt til. Kolo, kanskje 2014 blir ivorianernes mesterskap. Eller var det Yaya?

 

Ta deg en: Aguila, Mytos, Kirin, eller Solibra

 

Gruppe D

 

England, kjempers fødeland. Det forventes alltid mye av angelsakserne og de skuffer ALLTID. Dog, i gruppe med Uruguay og Italia, samt historien friskt i minne, blir faktisk England på forhånd levnet små sjanser. Tippeligatunge Costa Rica skal ikke ha mye å stille opp med i dette selskapet, sånn på papiret. Vi tror likevel de varter opp med et skrellresultat, typ uavgjort mot England.

 

Fukt struben med: Spitfire, Advocate, Birra Moretti og Imperial

 

Gruppe E

 

Ja, hva skal man si om Frankrike? Skandale sist VM, på huet ut i gruppespillet og barneskolekrangling over en lav sko. Samir Nasri måtte bli hjemme, det måtte også noe ufrivillig Frank Ribery. Det franske laget er dog spennende, så se ikke bort ifra at Frankrike får en voldsom revansje. Sveits har også et svært interessant lag og kan karre seg videre på bekostning av Ecuador. Honduras er, vel, en sterk kandidat til 0 poeng, men undere har skjedd før!

 

Her passer det fint med: Kronenbourg 1664, Eichhof, Club Premium og Port Royal

 

Gruppe F

 

I denne gruppen er det mildt sagt forventet at Argentina cruiser videre som gruppevinner. Vi ønsker, Nigeria, Bosnia og spesielt Iran lykke til med å stoppe den argentinske angrepsrekken. Så spørs det da, om Nigeria fikser seg ut av mesterskapet for en neve dollars. Bosnia har faktisk et bra lag, mens Iran må håpe på at Dejagah finner på noe sprell. Se opp for gule og røde kort, straffespark og handicapseire i denne gruppen.

 

Dette slurper du i deg: Star, Nektar, Quilmes, men helst ikke Benhoush (med mindre du er gravid).

 

Gruppe G

 

Tyskland vinner som regel fotballkamper og Löws Jungen er virkelig et velsmurt maskineri med jerndisiplin, men før vi drukner i klisjeer her, skal det nevnes at Portugal, Ghana og USA kommer til å gi germanerne kamp til døra. Denne gruppen er kanskje VMs tøffeste, men tyskerne går vel videre? Portugal med CR7 i spissen vil nok også flekse muskler, men Ghana har et kjempelag og var en redning ala Suarez unna semifinale sist. USA er alltid underdogs her, men kan spille jevnt med de fleste.

 

Løft glasset med: Krombacher, Sagres, Club Lager og Sam Adams

 

Gruppe H

 

Den siste VM-gruppa er svært åpen, men Belgia kommer til å gå videre. Russland er knøttsmå favoritter til å ta seg til åttendelsfinale på bekostning av Algerie og Sør-Korea. Se opp for en del rare resultater og belgisk magi!

 

H-vorfor ikke en: Leffe, Stary Melnik, Samba, eller Hite,

 

Som en bonus på tampen får du med deg årets tyske VM-låt. Bitte! Ha et strålende VM!

 

Google+
Ilmoitukset Täysin uusi Guts, isompi ja parempi kuin koskaan ennen! Tulemme hyvin pian julkaisemaan aivan uuden Gutsin. Upealla modernilla tunnelmalla ja uusilla ominaisuuksilla varusteltu sivustomme on suunniteltu sinua ajatellen. Pysy kuulolla, sillä luvassa on pian lisätietoa ja loistavia etuja!
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
16:12