Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Victorious
Nareerat n voittti juuri
Victorious
€ 8
Book of Dead
Steingrimur A voittti juuri
Book of Dead
€ 1
Starburst
Eirik S voittti juuri
Starburst
€ 25
Jungle Spirit: Call of the Wild
Knut K voittti juuri
Jungle Spirit: Call of the Wild
€ 30
Gonzo's Quest
Vladescu V voittti juuri
Gonzo's Quest
€ 3.65

Most Popular

25
AUG

Er han endelig i gang?

Det var stor glede i Spurs-leiren da fenomenet Erik Lamela ble hentet fra Roma i fjor. Men etter en begredelig debutsesong i Premier League, snakket mange om Lamela som selve beviset på Tottenhams feilslåtte overgangspolitikk (selge Bale og hente inn middelmådigheter).

 

spurs

Det er for tidlig å konkludere om noe som helst, men Erik Lamela gjorde en fantastisk kamp mot QPR i helgen. Det kan selvsagt hevdes at å prestere godt mot avdankede forsvarere (les: Dunne) ikke betyr så veldig mye, men Spurs leder okke som serien etter to runder, litt avhengig av om City tar en brakseier mot Liverpool i kveld.

 

Villa og Toon åpnet ballet lørdag formiddag med en relativt kjedelig 0-0 forestilling. Swansea fulgte opp bragden på Old Trafford med nok en seier, West Ham tok en sterk 3-1 seier borte mot Palace og Chelsea vant 2-0 mot nyopprykkede Leicester. Helt etter boka. Saints og WBA leverte rundens kjedeligste 0-0 kamp og Tottenham overbeviste mot QPR.

 

Hull og Stoke delte poengene etter diverse kontroverser som rødt kort og et feilaktig innkast som førte til utligning, men gårsdagens store snakkis var Manchester United. Og ikke med positivt fortegn denne gangen heller. Van Gaal har en god del jobb foran seg, for det ser rett og slett begredelig ut. Angel Di Maria er visstnok på vei inn, men det er først og fremst bakover det ser rufsete ut.

 

Vi deler ut noen priser og fester setebeltene i påvente av rundens storkamp senere i kveld!

 

 award

Helgens GUTS-pris: Erik Lamela

 

Den tidligere Roma-profilen fikk endelig vist litt av det som bor i ham, og vi frydet oss særlig over forarbeidet til 3-0 scoringen. Er ekstremt aggressiv i det offensive presset og skapte mange overganger med sitt høye press.

 

Helgens NUTS-pris: Manchester United

 

Huff og huff. United er dessverre blottet for selvtillit og slet med å skape store sjanser mot Sunderland. Cleverley må ut.

 

Helgens GUTS-scoring: Seamus Coleman

 

Vi plukker ut ledermålet mot Arsenal som rundens fineste, kanskje fordi vi har sansen for offensive backer.

 

Helgens GUTS-kontrovers: Innkast-teknologi?

 

Chester ble utvist for Hull, som likevel maktet å ta ledelsen mot Stoke med 10 mann. Stoke utlignet, men de skulle nok ikke hatt innkastet i forkant. Hull-manager Steve Bruce var i harnisk. "Vi har teknologien til å unngå slike situasjoner", som han så fint sa det. 

Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
21:11