Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Reel Heist
Daniel R voittti juuri
Reel Heist
€ 2.4
Steam Punk Heroes
Jonne J voittti juuri
Steam Punk Heroes
€ 1.68
Speed Roulette
Tarek G voittti juuri
Speed Roulette
€ 200
Mystery Joker
Daniel O voittti juuri
Mystery Joker
€ 600
King Colossus
Halima Y voittti juuri
King Colossus
€ 2.96

Most Popular

27
AUG

Fantasy GameWeek 2 Roundup

Vi er virkelig i gang med årets Guts Fantasy Nordic og runde 2 er historie. Tom Arild Torsvik har tatt over ledelsen med en kanonrunde (79 poeng). Laget hans, Candy & Porn FC, har inspirert oss til å inkludere de morsomste lagnavnene i neste ukes review. Men først skal vi ta en titt på ståa i fantasiverdenen denne uka.

 

fantasy

Hvis du hadde satt penger på at Tottenhams Eric Dier skulle raske med seg 29 poeng på to runder, hadde du hatt litt ekstra i jakkeforet nå. For det har vært en del fantasyskreller faktisk, med Dier som den desidert sjukeste.

 

At Chadli har plukket såpass med poeng, er kanskje også litt overraskende, men vi skal huske at Spurs spilte mot QPR, hvis forvarsrekke består av 3 keitete kjegler. Fabregas, Sigurdsson og Ramsey har åpnet sesongen bra, men det er egentlig litt mer som forventet.

 

I den andre enden av skalaen foregår det ikke overraskende panikksalg av Giroud i stor stil om dagen, grunnet langtidsskade. Sanchez er også et yndet salgsobjekt, muligens på grunn av høy pris og liten uttelling. Bojan selges også flittig, selv om han har spilt godt for Stoke. Gi den gutten 5 kamper, så kommer han til å plukke poeng som en helt. Det er min spådom.

 

Vi må også nevne at vi har fått inn et par solide objekter siden sist. Balotelli til 10 mill og Di Maria til 9,5 mill. Tør du ta sjansen? 

Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

22:43