Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Book of Dead
Mario H voittti juuri
Book of Dead
€ 2.5
Hidden Valley
Christoffer T voittti juuri
Hidden Valley
€ 50
Jumanji
Tiina T voittti juuri
Jumanji
€ 1.3
Reactoonz
William L voittti juuri
Reactoonz
€ 54.96
Bonanza
Liam W voittti juuri
Bonanza
€ 1.8

Most Popular

7
AUG

Helt fantasi!

Velkommen til en ny Fantasysesong med Guts.com! Hvis du vil invitere venner og kjente, er ligakoden 954080-233153. Det er helt gratis å delta, men hvis du er interessert i å vinne premier, MÅ du ha en verifisert konto hos Guts.com. Siste frist for å innmelding og kontosnekring er 29. august. 

Hvis du ikke har fantasylag ennå, kan du lage et her.

PL
Ligaen fungerer som i fjor: Hver måned deler vi ut 2000 kr i free bets til Månedens Managere (topp 3). Det er ingen omsetningskrav på eventuell gevinst fra free bets. Se regler og vilkår for mer info.

Hovedpremien er en fotballtur verdt hele 20 000 kr! I tillegg får topp 10 totalt free bets. Nytt av året er «Årets lagsnavn» som belønnes med et free bet på 500 kr. En jury bestående av kunstnere, skribenter og fotballentusiaster kårer årets lagnavn tidlig i september.

Skulle du ha noen spørsmål, kan du ta kontakt med admin på fantasy@guts.com. Lykke til og måtte den beste fantasiglidgubben vinne!


Premier - sesong

  • 1. premie - Fotballtur verdt 20 000 kr
  • 2. premie: 3000 kr free bet
  • 3. premie: 2000 kr free bet
  • 4. premie: 1000 kr free bet
  • 5.-10. Premie 500 kr free bet

  • Premier - måned

  • 1. premie: 1000 kr free bet
  • 2. premie: 600 kr free bet
  • 3. premie 400 kr free bet

Regler og vilkår:

1. Siste frist for å melde seg inn i ligaen er 29. august 2015 kl 09.00 GMT.

2. Gratisspillene som managerne vinner vil bli kreditert til den respektive managers Guts.com Sportsbook-konto. Alle kan delta i fantasyligaen, men for å vinne premier, må du ha registrert en Gutskonto innen 29. august 2015.

3. Hvis du er en av de heldige vinnerne (månedlig, eller årlig) må du kontakte fantasy@guts.com og skrive «Guts Norge Fantasy» i emnefeltet. I eposten må du skrive brukernavnet ditt hos Guts.com og lagnavnet i Fantasy League. Vi vil deretter kreditere kontoen din med premien den påfølgende ukedagen etter at den siste kampen i gjeldene Gameweek er ferdigspilt. Vi vil også skrive en notis om hvem som vant i forumet i selve ligaen, så sjekk denne jevnlig. Hvis du vinner, må du kontakte oss innen 14 dager etter at den siste kampen er ferdigspilt for den månedlige, eller årlige premien, ellers mister du premien din.

4. Gratisspillene kan benyttes i Guts.coms Sportsbook én gang og det er ingen omsetningskrav på gevinsten fra gratisspillet. Les alt om gratisspill og hvordan de brukes her: https://www.guts.com/no/page/freebetextra

5. Hvis du vinner hovedpremien, en fotballtur verdt 20 000 kr, gjør du det samme som de andre premiene, kontakter fantasy@guts.com. Vi forbeholder oss retten til å dele ut hovedpremien som et gavekort med tilsvarende verdi som settes ved kampanjeslutt.

6. Hvis det er to eller flere lag med nøyaktig samme poengsum, blir vinneren avgjort ved høyeste Gameweek poengsum inneværende måned (eller høyeste Gameweek poengsum for hele sesongen hvis det gjelder hovedpremiene). Hvis denne poengsummen også er lik, deles premien mellom lagene.

7. Det er kun tillat med ett lag per person, per husholdning/IP i denne konkurransen.

8. Denne konkurransen er kun åpen for spillere fra Norge. Hvis du leser dette og bor i et annet land, har vi en egen liga for resten av verden.

9. Vi reserverer oss retten til å endre konkurransen og alt i forbindelse med konkurransen til enhver tid uten å meddele deltagerne.

10. Generelle regler og vilkår gjelder.

Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
14:15