Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Book of Ra Deluxe 6
Gary M voittti juuri
Book of Ra Deluxe 6
€ 1
7 Chakras
Eva P voittti juuri
7 Chakras
€ 2.08
Book of Dead
Stian S voittti juuri
Book of Dead
€ 10
Golden Legend
Ameen K voittti juuri
Golden Legend
€ 6
Mega Moolah
Håvard G voittti juuri
Mega Moolah
€ 20

Most Popular

15
MAR

It’s time! For the Main Event!

OBS! Følg @GutsNorge på Twitter og Snapchat for raske shades og updates!

Tida flyr i godt lag, er det noen som sier. Bedre lag enn det vi har samlet her i Dublin skal man lete lenge etter og vi har faktisk allerede kommet fram til første dag av Main Event!

I går fikk vi hele 269 deltagere i Pot Limit Omaha-øvelsen som spilles ferdig i dag. 38 spillere karret seg videre og vi har Petter Solli berg og Lars Erik Isaksen på topp for Team Guts med henholdsvis 310 000 og 273 500 sjetonger. Videre har vi også regjerende mester Erik Dalland med 188 500. Dalland er jo steinsolid og har ikke blitt slått ut av Omaha-turneringen på flere år! Tidligere omaha-champ Endre Sagstuen og runner-up-ekspert Joachim Buch er også med i toppen før dag 2.

Main Event begynner som sagt i dag med dag 1A. Klokken 16 hamres også Ladies Event i gang, noe som garantert ikke blir kjedelig! 3. runde i heads-up er allerede i gang og vi har flere håpefulle medlemmer av Team Guts på bobla!

Følg Norgesmesterskapet i poker live på TV2s nettsider og TV2 Sportskanalen! Vi bruker #GutsNM og #2poker på sosiale medier
Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
23:18