Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Book of Dead
Tanzil Taz R voittti juuri
Book of Dead
€ 30
Dead or Alive
Elias Mohamed V voittti juuri
Dead or Alive
€ 11.4
Hidden Valley
Darren D voittti juuri
Hidden Valley
€ 3.4
Sweet Alchemy
timo l voittti juuri
Sweet Alchemy
€ 6.1
Jurassic Park
Marko S voittti juuri
Jurassic Park
€ 1

Most Popular

11
FEB

Premier League: Hvem andre?

Enn utskjelte Mario Balotelli. 82 minutter spilt, stillingen er 2-2. Ibe valser rundt på høyrekanten, finner Lallana i boksen som hamrer kula på tvers og der er selvfølgelig Mario Balotelli og sender Anfield til himmels. «Hvem skriver dette?!», utbryter de engelske kommentatorene, men det stod skrevet i stjernene. Balotelli sørget for at Liverpool fortsatt er med i kampen om Champions League. Der andre spillere ville gått av hengslene, jublet ikke Balo nevneverdig. Postmenn jubler ikke når de leverer post, vet dere og i går kom faktisk posten frem. For én gangs skyld.

 

pool

Sekspoengeren på Anfield tirsdag kveld holdt et forrykende tempo fra første spark på ballen. Hjemmelaget åpnet klart best anført av Daniel Sturridge som hadde et par heftige sjanser selv, før han tok ned et langt oppspill og spilte fri Lazar Markovic etter kvarteret spilt. Markovic forserte inn i 16-meteren og satte ballen i lengste hjørne, via en ellers god Hugo Lloris i Spurs-målet.

 

Så var det denne Hurri-Kane da. Liverpool var harde og høye i det defensive presset i deler av kampen, noe Tottenham greide å utnytte. Lamela og Eriksen kombinerte fint og plutselig var Harry Kane på blank. Knallhardt mellom beina på Mignolet, noe heldig, og 1-1. Men Liverpool fortsatte å skape sjanser. Sturridge var nær med en frekk variant rett før pause, men hælsparket gikk i stolpen.

 

Jordan Ibe var frisk og frekk gjennom hele kampen, utfordret og skapte trøbbel. Rett etter pause var han på farten igjen og fant Sturridge i boksen med en stikker. Mason gikk på finta, felte spissen og Steven Gerrard ekspederte straffen i mål. 2-1. Men Tottenham kom tilbake. Igjen. Lamela fyrte av en kanonkule, Mignolet vartet opp med en feberredning. Eriksen fyrte av et frispark, god redning igjen, men muligens offsideplassert Kane smalt returen inn foran og Dembele sørget for 2-2.

 

tottspurs

Men så. Super-Mario og resten er, som de sier, historie. Spissen vartet til og med opp med et glis på Instagram etter matchen. En spesiell kveld, indeed.

 

Ellers holdt Arsenal så vidt unna mot et hardtkjempende Leicester, QPR tok sesongen første tre poeng på bortebane og til og med Hull fikk seg en etterlengtet seier. I kveld er det nye matcher i Premier League med H i Stoke - City til rolige 5 i odds hos Guts!

Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
00:20