Add mobile to receive additional rewards (optional)

Uusimmat jutut

Uusimmat voittajat

Golden Caravan
Melvin J voittti juuri
Golden Caravan
€ 1
Highlander
Janice M voittti juuri
Highlander
€ 2.5
Break Away
Mustafa F voittti juuri
Break Away
€ 9.3
Book of Dead
Roman J voittti juuri
Book of Dead
€ 1.5
Drive: Multiplier Mayhem
homayoon V voittti juuri
Drive: Multiplier Mayhem
€ 30

Most Popular

1
OCT

Vi lever i en fantasiverden

Vi beveger oss ubønnhørlig inn i oktober og høsten begynner for alvor å sette inn. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe, som de mest joviale blant oss sier. Månedens managere i Guts Fantasy Nordic er kåret og vi gratulerer:

 

Frank Stian Berge - TheTanks 1000 kr

Sigve Nordpoll - Untouchables FC 500 kr

Tom Eklund Aarlia - VeniVidiVici 500 kr

 

Vinnerne må kontakte support@guts.com med lagnavn og brukernavn hos Guts. I emnefeltet skriver dere «Fantasy League» og vi ser fram til å dele ut gratisspillene deres innen 14 dager. Merk at 15. oktober er siste frist.

 

Frank the Tank trommet altså sammen hele 193 poeng i september. Sterkt. Sigve og Tom fikk begge med seg 186 poeng og deler dermed prispengene for 2. og 3. plass broderlig.

 

I sammendraget er det tett som hagl i toppen, men Livar Veggeland og hans Warriors troner øverst med 354 poeng. Kristian Brekke har 353 poeng på 2. og Daniel Aune og Anders Mathiesen deler bronseplassen med 350 poeng hver.

 

I motsatt ende av tabellen finner vi Kim A og også Jostein B har litt å ta igjen med bare 153 poeng på 6 runder. Bør muligens vurdere formasjonsendring fra 5-3-2 og kvitte seg med en suspendert Rooney. Vi formaner den gamle mellomdistansekjempen til å ikke gi opp og minner om at man kun trenger én god måned for å vinne premier i Guts Fantasy Nordic! 

 

fantasy

Google+
Talletus
Fi
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

01:51