Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Jungle Spirit: Call of the Wild
Espen Alex Sunde E just won
Jungle Spirit: Call of the Wild
€ 20
Bonanza
Jørgen B just won
Bonanza
€ 62
Bonanza
joni k just won
Bonanza
€ 8
Golden Egypt
tord s just won
Golden Egypt
€ 15
Dazzle Me
Tiina T just won
Dazzle Me
€ 1.2

Most Popular

20
JUN

El Pistolero

England hadde alle muligheter til å slå Uruguay i går, spesielt etter søramerikanernes tafatte oppvisning mot Costa Rica. Men:

 

Én mann returnerte etter et skadeopphold til Englandmatchen. Mannen som ble kåret til årets spiller i England denne sesongen. Han har vært gjennom en hel del kontroverser i sin karriere. Og han er hatet for disse. Men han er også elsket for sine ferdigheter på fotballbanen (primært av Liverpool- og Uruguayfans, selvsagt). Han er Luis Suarez. Revolvermannen.

 

I går avgjorde han kampen på egen hånd. To sjanser – to mål. Bang, bang! England hadde nemlig spillet, de hadde mulighetene, men Wayne Rooney trengte 3 sjanser for å gjøre ett mål. Daniel Sturridge traff ikke med annet enn forspillet til scoringen. Touchen satt ikke for Sterling. Det var en klassisk, engelsk forestilling. Helt greit, men bare nesten. Nå må dronningens menn ha god hjelp og score bøttevis mot Costa Rica i siste kamp. Sånt blir teori.

 

Et lag som ikke trenger teori for å gå videre fra gruppespillet er Colombia. Kampen mot Elfenbenskysten var lenge en jevn og målløs batalje, men så har de denne James Rodriguez da. Innbytter Quintero doblet ledelsen 5 minutter senere og da hjalp det lite at Gervinho pløyde inn en redusering. Ivorianerne har likevel en fair mulighet til å gå videre, hvis de klarer å tukte Hellas i siste kamp.

 

 Colombia #honestslogans #guts

For Hellas og Japan serverte oss et sinnsykt fyrverkeri av en 0-0 kamp i natt. Neida. Det mest spennende som skjedde var en gresk utvisning før pause. Japan trillet ball, uten å skape det helt store. Sånn rent bortsett fra alle sjanser mor 10 min før slutt, men avslutningen gikk himmelhøyt over. Det eneste riktige taktiske grepet før den kampen, var å gå å legge seg. Men nå er det duket for:

 

#Guts awards 

Dagen GUTS-pris: Alvaro Pereria

 

På stillingen 1-0 til Uruguay ligger Interbacken iskald i stjerneformasjon på gresset. Et taklingsforsøk endte med at Pereira fikk kneet til Sterling i tinningen. En klokkeren knockout. Pereira kommer seg etter hvert til hektene og bevissthet, blir hjulpet ut på sidelinjen der lagets lege signaliserer bytte til benken. Men det vil ikke Pereira ha noe av! Vifter febrilsk med pekefingeren og får fullføre matchen. Hva vet vel han i dress? Han er jo bare lege! Man får heltestatus av sånt. 

 

Dagens NUTS-pris: England

 

De håper og tror foran hvert mesterskap. De har spillerne, de har farten, de har talentet. Men så ender det som det alltid gjør. I fiasko. Mange roper på Roy Hodgsons avgang, mange stiller spørsmålstegn ved Jagielka. Vi gir England som kollektiv det glatte lag. Hvorfor senker man seg så dypt etter 1-1 scoringen? Full panikk defensivt og scoring imot ble resultatet. Trist. Synd. Leit.

 

Dagens GUTS-mål: Gervinho

 

Reduserer for Elfenbenskysten med en strålende enkeltmannsprestasjon. Drar av 3 mann før han hamrer kula i nærmeste. En smart og god avslutning på en strålende raid.

 

Dagens GUTS-kontrovers: Kostas Katsouranis

 

Den greske kapteinen fikk sitt andre gule kort allerede etter 38 minutter mot Japan. Taklingen var ikke spesielt stygg, men noe slett timet. Skal være altfor rutinert til å gå inn på den måten når man allerede er skriblet ned i dommerens bok. 

Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
16:10