Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Book of Dead
Leanne T just won
Book of Dead
€ 5
Untamed Giant Panda
Doug H just won
Untamed Giant Panda
€ 3
Mega Moolah
Nawroz D just won
Mega Moolah
€ 12.5
Untamed Giant Panda
Doug H just won
Untamed Giant Panda
€ 2.25
Wild Wild West: The Great Train Heist
Mikael D just won
Wild Wild West: The Great Train Heist
€ 156

Most Popular

13
NOV

Englannin MM-ralli 12-15.11

Kauden viimeinen ralli ajetaan aina kosteassa ja sateisessa Englannissa, tarkemmin vielä Walesissa. Rallin tunnusmerkkejä ovat sade, muta ja sumu. Tähän tuskin tulee poikkeusta tänäkään vuonna. Ogier on yleensä kärsinyt ainakin vähän ensimmäisenä ajamisesta, mutta tässä rallissa hänellä on pieni etulyöntiasema. Tiet ovat liukkaat, mutta ensimmäisenä tienpinnassa on vielä paremmin pitoa. Kun pinta menee rikki ja muta sekoittuu irtosoraan alkaa pito vaihdella todella rajusti ja luottamus katoaa ja silloin yleensä kello ei tykkää hyvää. 

Ogier sortui lievään ylimielisyyteen Espanjan rallin viimeisellä eklla ja teki typerän virheen. Tätä voidaan kutsua myös tilastoulosajoksi. JM oli vahvasti mukana voittotaistelussa, mutta kaksi pientä ajovirhettä ja rengasrikkoa oli lopulta liikaa.

Uransa ensimmäinen voiton ottanut Mikkelsen todella ansaitsi voittonsa ja se tuli kreivin aikaan. Ruotsissa voitto lipsahti pieneen ajovirheeseen viimeisellä eklla, mutta nyt paketti pysyi kasassa ja Ogierin ajovirheen vuoksi voitto oli varma. Tunteet purkaantuivat viimeisen ekn maalissa.

Englannissa kaikki on kiinni luottamuksesta autoon ja nuottiin, koska sumua on jossain kohtaa väkisin ja silloin nuotin tärkeys korostuu ja yleensä tässä tulee isoja eroja. 

Ensikauden kuskipaikat on vielä hyvin pitkälti auki, ainakin kahden tallin osalta. Ford ja Citroen ovat pitäneet suunnitelmansa todella salassa. Minulla on pieni veikkaus siitä, että saattaa tulla yksi hyvinkin mielenkiintoinen ilmoitus Fordin kuskiksi, mutta valitettavasti hän ei ole suomalainen.

Uskon että kotikisaansa ajavat Meeke ja Evans ovat tässä rallissa mustia hevosia jopa voittajaksi asti. Paineet on molemmilla kovat, koska kausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan ja ensivuoden ajopaikka ei ole vielä varmistunut.

Latvalalla ei ole paineita ja hän on aina ajanut täällä hyvin. Nyt olisi hyvä paikka ottaa voitto ja ainakin pieni selkäote ensikauteen.

Top6
Latvala
Meeke
Ogier
Mikkelsen
Evans
Paddon

Ralliterveisin,
Krisse Sohlberg


Ei vielä pelitiliä? Ei hätää! Voit luoda pelitilin Gutsille tästä linkistä. Tarjoamme ensitallettajille huikean 100% vedonlyöntibonuksen aina 100€ asti koodilla SPORT.
Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
03:34