Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Kings of Chicago
Riitta-Liisa H just won
Kings of Chicago
€ 5
Stage 888
Marika J just won
Stage 888
€ 1
Book of Dead
Tmo D just won
Book of Dead
€ 36.5
Full Moon Romance
tony h just won
Full Moon Romance
€ 220
Twin Spin
Silvia J just won
Twin Spin
€ 30

Most Popular

14
JUL

Finaalin Guts-palkinnot

 

Ne futiksen MM-kisat olivat sitten siinä… Kieltämättä hivenen tyhjä olo näin maanantaiaamuna on, kun tietää ettei illalla tule telkkarista futista. Noh, ehkä me tästä selviämme, alkaahan Valioliiga jo kuukauden päästä ja jääkiekon SM-liigakin heti syyskuussa. Nyt on kuitenkin aika vilkaista tätä melkein kuukauden ajanjakso ja miettiä jäikö käteen muutakin kuin luu.

 

On kyllä heti alkuun pakko todeta, että ainakin minun mielestäni nämä MM-kisat olivat parhaat miesmuistiin. Näimme huikeita maaleja, tiukkoja otteluita ja uusia nuoria tähtia nousemassa kohti maailman kärkeä. Ainoan miinuksen annan loukkaantumisille, lääkäreille ja Luis Suarezille. Käsittämätöntä, että Mascheranon ja Kramerin pääosumien jälkeen kukaan lääkäri ei puuttunut herrojen pelaamiseen nähdessään miesten spagettijalat.

 

Finaalissa turnauksen paras maa Saksa otti sen, mikä heille kuului. 1-0 voitto jatkoajalla Mario Götzen maalilla varmisti sen, että Saksassa riemu repesi ja Miroslav Klose sai uralleen todellisen kruunun. Nostan sinulle hattua Miroslav Klose!

 

Pronssiottelusta on turha romaania kirjoittaa, sillä niin yksipuolinen ja vaatimaton ottelu se oli. Unohtakaamme siis se ja keskittykäämme finaalin palkintoihin.

 

Guts -palkinto: Bastian Schweinsteiger

Bastian dominoi keskikenttää vakuuttavalla tavalla. Hirveä määrä töitä molempiin suuntiin, antoi lukuisia loistavia syöttöjä ja juoksi pelin aikana luultavasti maratonin, siltä se ainakin näytti. Yhdessä Toni Kroosin kanssa Schweinsteiger muodosti parivaljakon, jota minkään joukkueen hyökkäys tuskin haluaa enää koskaan kohdata.

 

Nuts –palkinto: FIFA

Turnauksen paras pelaaja Lionel Messi? Siis paras pelaaja Messi? Siis koko turnauksen? Miten Messi voi noilla otteille voittaa kultaisen pallon? Käsittämätöntä ettei esim. Neuer ollut edes listalla, josta paras pelaaja valittiin. Näin minuutin miettimisen jälkeen keksin jo 10 pelaajaa, jotka olisivat ansainneet tuon palkinnon Messiä enemmän.

 

Why Wait –maali: Mario Götze

Jos maali ratkaisee maailmanmestaruuden, se ei voi olla niin ruma ettei sitä nimettäisi päivän maaliksi. Tosiasiassahan tuo oli päivän ainoa maali mutta sehän vain nostaa maalin arvoa. Ja olihan Götzin viimeistely taidokas!

 

Gutsin Päivän Poru: Manuel Neuer

Moni on niin haltioissaan Neuerin juoksentelusta puolustuksen apuna etteivät nähneet mitään väärää Neuerin eilisessä tempussa. Neuer tuli nyrkkeilemään pallon 16-alueen laidalle hypäten polvi edellä vastustan päätä kohden ja nyrkeillen pallon pois pelaajan ulottuvista. Kyllä maalivahdinkin tekemisissä pitää joku raja olla. Jos tuon saman olisi tehnyt joku kenttäpelaaja, olisi teosta tullut varma kortti, ehkä jopa ulosajo. Hyi hyi, Manuel!

Google+
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

12:45