Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Book of Dead
Joonas K just won
Book of Dead
€ 6.6
Blackjack B
Michael P just won
Blackjack B
€ 25
Ted
Hans W just won
Ted
€ 1
Asgardian Stones
Tommy J just won
Asgardian Stones
€ 20
Moon Princess
phatcharee L just won
Moon Princess
€ 9.18

Most Popular

6
JUN

Hva kaller du de gutta som henger med fotballspillere? Keepere.

Det er 6 dager igjen til VM og det begynner å nærme seg kraftig. I dag skal vi ta en kikk på et pussig fenomen på fotballbanen: Keeperen. Alle som har spilt fotball vet at keepere er en helt egen rase. De er ofte tikkende bomber med et temperament uten like. Det er kanskje det enorme presset som hviler på keeperens skuldre som gjør at kruttet sitter løst hos disse menneskene. Én feil resulterer ofte i mål imot. En tabbe. En keepertabbe. Midtbanespillere gjør feil hele tiden, uten for store konsekvenser. Men så løper de til gjengjeld mer enn keepere og. Keeperen er på sett og vis en av lagets viktigste spillere og sånn sett burde vi muligens vist en kavalkade med de beste redningene fra VM-historien. Vår egen Erik Thorstvedt hadde kommet med i en slik, men:

 

Keepertabber er morsomere å se på! Pat Bonner, sier jeg bare. Og David Seeman: Du skal ikke slippe inn et frispark fra nærmere 60 meter! Makan!

 

 

Men keepere kan stå for underholdning på andre måter også. Noen burvoktere er nemlig komplett sinnsyke. Rene Higuita på plass nummer 1. Soleklart. Jorge Campos er der oppe. Danske Schmeichel også. Men mest show er det over de målkåte keeperne, Paraguays legendariske psykopat José Chilavert som kanskje den beste. Foruten å se ut som en enforcer for et mexikansk narkokartell og være en kanongod keeper, tok Chilavert frispark, straffer og klinte sågar til med et par langskudd i karrieren. Dessverre ble det ikke noen mål på Chilavert i VM, med gudene skal vite at han prøvde. Dessverre stod kapable målvakter i veien i både ’98 og 2002.

 

Bonus: En patentert grisetakling av hardhausen Trifov Ivanov

 

Google+
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

11:42