Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

European Blackjack Gold
Stian S just won
European Blackjack Gold
€ 100
Centre Court
Deborah B just won
Centre Court
€ 3.6
Eastern Emeralds
Mika K just won
Eastern Emeralds
€ 9.75
Three Wishes
Ville N just won
Three Wishes
€ 1.25
Immersive Roulette
David F just won
Immersive Roulette
€ 180

Most Popular

17
NOV

Keskiviikon korisennakot

BC Nokia – Bisons
Kertoimet: Tästä linkistä

BC Nokia on ollut vahvana kotisalissaan. Se on voittanut otteluita kovalla hengellä ja kotiyleisön tuella. Varsinaisia koripallon hienouksia se ei ole esitellyt yhtään vähättelemättä sen voittoja. Nokialla on ollut hyökkäyksessä ongelmia pallonliikkeen kanssa. Sen tärkein pelaaja hyökkäyksen flow'n kannalta on ollut Eldar Skamo. Skamo on nyt luultavasti pois loukkaantumisen takia.

Myös Nokian paras korintekijä Wilkerson on sivussa loukkaantumisen takia.Poissaolot näkyvät väkisin etenkin korinteossa. Nokian Twitterin mukaan pari kautta sitten Tarto Rockissa pelannut Vincent Simpson tulee tuuraamaan Wilkersonia. Simpson ei ole yhtä hyvä korintekijä kuin Wilkerson, mutta toisaalta voi auttaa Nokian heikohkoon pallonliikkeeseen olemalla enemmän pass first pointguard. Simpson on suhteellisen kokenut pelaaja, jonka taso riittää ehdottomasti Korisliigaan. Simpsonilla on kokemusta kovista europeleistä.

Puolustuksessa joukkue pystynee paikkaamaan kohtuudella kaksikon puuttumisen ainakin yhdessä ottelussa, vaikka Simpson ei olekaan yhtä fyysinen kuin Wilkerson. Suurin syy Simpsonin potkuille viime kaudella Södertäljestä löytyi puolustuspelaamisesta.

Loimaa on saanut nyt levätä hetken ja myös pari yhteisharjoitusta alleen. Odotettavissa on energisempi esitys kuin tappio-ottelussa Seagullseja vastaan. Materiaaliero on merkittävä Loimaan hyväksi.

Loimaa on sarjan kolmanneksi paras puolustusjoukkue. Sen ongelmat ovat olleet maalinteossa. Joukkue juoksee edellisiltä kausilta tuttuja hyökkäyssettejä, joissa yhtä actionia seuraa suhteellisen staattinen 1-1-osuus. Se käyttää usein hyökkäyskellon loppuun asti. Joukkue on suhteellisen kurinalainen valinnoissaan ja pelaa hyvää transition-puolustusta. Tämä yhdistettynä hyvää viisikkopuolustukseen tekee Loimaan peleistä vähäkorisia. Sellainen tästäkin on odotettavissa, ehkäpä jopa markkinoiden odotusta enemmän!

Ennuste: Loimaa 71 %, total 151
Kauhajoki – Kouvot
Kertoimet: Tästä linkistä

Tämä on ehkä viikon kiintoisin ottelu. Kouvot porskuttaa sarjakärjessä voitettuaan kaikki kahdeksan ensimmäistä otteluaan. Kauhajoki on voittanut kaikki neljä kotipeliään. Joukkueet ovat tilastollisesti sarjan kaksi parasta hyökkäysjoukkuetta, Kouvot selkeästi vielä näistä kahdesta parempi. Suurin ero tulee kuitenkin puolustuksesta. Kun Kouvot sarjan toiseksi parhaana puolustusjoukkueena on päästänyt alle yhden pisteen pallonhallintaa kohden, Kauhajoki on samassa tilastossa hännillä. Huonon puolustuksensa takia se ei ole voittanut yhtään peliä vieraissa.

Ennakossaan molemmat valmentajat valittelevat pitkää ottelutaukoa, sekä harjoitusjakson rikkonaisuutta sairasteluista ja muista syistä johtuen. Mikäli valmentajat siihen uskovat, se heijastunee myös pelaajiin. Tämä näkynee konkreettisesti kentällä, varsinkin hyökkäyspäässä. Kauhajoki lienee panostanut puolustuksen tiivistämiseen. Hyvä puolustus on elinehto Kouvojen saamisessa pois tasapainostaan.

Kauhajoki on vahvalla rosterillaan yksi varteenotettava mestarikandidaatti. Vaikka Kouvot on pelannut erittäin vahvan alkukauden, Kauhajoki on kotiedun turvin niukka suosikki. Tässä voi olla herkullista yrittää betsata kotivoittoa.

Kouvojen vieraspelien ja Kauhajoen kotipelien yhteiskorimäärän keskiarvo on 172 pistettä. Tällä tilastotiedossa on kohtuuttoman iso vaikutus ottelun total-lineen. Tässä pelissä monet tekijät puoltavat alhaisempaa korimäärää ja totuus lienee hieman alta 170:n.

Ennuste: Kauhajoki 51 %, total 169.

Pieti Poikola


Tarjoamme vedonlyöntiin ensitallettajille 100% talletusbonuksen jopa 100€ asti. Käydä koodia SPORT ensimmäisen talletuksesi kanssa lunastaaksesi!
Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
21:37