Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Flaming Fox
Marinus W just won
Flaming Fox
€ 2
Gonzo's Quest
Mikko V just won
Gonzo's Quest
€ 1.95
Gold Lab
kjell yngve m just won
Gold Lab
€ 12.5
Lights
Ville T just won
Lights
€ 7.5
Reactoonz
karri a just won
Reactoonz
€ 1

Most Popular

2
MAR

Meksikon MM-ralli, onnistuuko Latvala suuren paineen alla?

H2H kertoimet Meksikon ralliin löydät tästä linkistä!


Jari-Matti Latvalan kausi on alkanut katastrofaalisesti. Monacossa ulosajo ja Ruotsissa 0p tekniikan pettämisen takia, kun taas Ogierilla on täydet 56p. Tältä osin voisin todeta, että maailmanmestaruus tuskin tulee Suomeen. Kausi on kuitenkin pitkä eli toivoa on, näin täytyy ainakin uskoa.

Meksikon ralli on todella kova haaste tiimeille ja kuskeille. Ajetaan jopa kahden kilometrin korkeudessa merenpinnasta, joten autojen moottorit eivät tuota yhtä paljon hevosvoimia ja moottorikartat joudutaan tekemään erilaisiksi, jotta moottorit kuitenkin kestävät. Tämä ei ole se helpoin yhtälö, koska testejä ei tehdastiimit saa kaukokisoissa ajaa. Aikaisempien vuosien data on tosin käytössä, joten nykyteknologialla pystytään keinotekoisesti tekemään oikeat olosuhteet.

Tähän vuodenaikaan keli on yleensä kuiva, joten Latvalan lähtöpaikka (8) on todella hyvä. Tiestö on pinnaltaan todella haastava, koska siinä on paljon pientä soraa ja sen alla todella karheaa ja kovapintaista tietä. Yleisesti ottaen mitä isompi lähtöpaikka, sitä parempi pito.

Rallin ehdoton ratkaisupätkä on 80km pitkä monsteri, jossa sekä autot, kuskit että renkaat joutuvat kovemmille kuin mitä nykyautoilla ovat joutuneet vielä koskaan. Tämän erikoiskokeen kun selvittää kunnialla on varmasti vahvoilla rallissa.

Tämä on nyt viimeinen paikka Latvalan voittaa, jos haluaa menestyä MM-sarjassa ja valitettavasti sen lisäksi tarvitsemme ainakin yhden Ogierin keskeytyksen. Jossain kohtaa se ns. tilastokeskeytys tulee ja nyt sille olisi tilausta, ainakin näin suomalaisten lasien läpi katsottuna.

Toinen suomalainen rallissa on lupaava Teemu Suninen, joka on ajanut todella hyvin kauden kahdessa ensimmäisessä rallissa. Kaiken onnistuessa nappiin taistelee Teemu WRC2 -luokan voitosta ja samalla TOP-10 sijasta yleiskilpailussa.

Veikkaus:

  1. Latvala
  2. Meeke
  3. Paddon
  4. Ogier
  5. Neuville
  6. Sordo
  7. Tanak
  8. Prokop
  9. Suninen

Ralliterveisin,
Krisse Sohlberg


Tarjoamme kattavan valikoiman H2H kertoimia Meksikon ralliin! Olethan muistanut hyödyntää ensitalletusbonuksesi? Tarjoamme ensitallettajille 100% vedonlyöntibonuksen 100€ asti koodilla SPORT. Voit luoda pelitilin tästä alle minuutissa!

Google+
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
17:17