Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Sure Win
Linda W just won
Sure Win
€ 10
Slots Angels
brenda h just won
Slots Angels
€ 2
Sure Win
Linda W just won
Sure Win
€ 7.2
Jungle Jim
Joy C just won
Jungle Jim
€ 2.5
Slots Angels
brenda h just won
Slots Angels
€ 2

Most Popular

2
DEC

Ny førstedame i Guts!

Silje Nilsen (24) fra Trondhjem sjarmerte og imponerte et samlet pokernorge under det første lovlige Norgesmesterskapet i Poker på norsk jord på Gardermoen for en uke siden. Etter å ha nedkjempet rekordfeltet med 1957 spillere, måtte Silje ta til takke med den forsmedelige andreplassen i hovedturneringen. En innbitt heads-up duell med en av Norges største pokerstjerner for tiden og nybakt norgesmester, Felix Stephensen, endte med en tapt «coinflip» og 2. plass i Main Event for Silje Nilsen.

Silje
NM, WSOP og turneringer i Europa

Prestasjonen i NM utløste et skred av lykkeønskninger og ikke minst sponsortilbud for Nilsen og det er derfor med en viss stolthet vi i Guts nå har gleden av å annonsere at Silje Nilsen har valgt å signere en sponsoravtale med Guts.com! 

- Jeg har valgte Guts fordi det er et nytt og seriøst spillselskap som jeg har lyst til å være en del av og representere i tiden fremover, forteller trønderjenta.

Silje begynte å satse på poker for fullt for om lag et år siden og avtalen med Guts betyr at pokerambisjonene kan bli realitet fortere enn planlagt.

En av mine styrker er at jeg er flink til å finne svakheter hos motspillere som jeg ikke er redd for å utnytte. Det er selvsagt et mål å utvikle seg videre som pokerspiller, i tillegg til å kunne leve godt av poker og reise rundt i verden og gjøre det jeg trives best med. Samt hente hjem et par norgesmestertitler, sier Nilsen.

silje
«Aviena», som hun er kjent som i pokerkretser, har god støtte på hjemmebane. Kjæresten Tor Anton Welo er nemlig regjerende norgesmester i Heads-Up.

Toro er veldig flink til å analysere og gi meg råd der det trengs, og mamma er en viktig støttespiller med tanke på at hun alltid får meg på topp psykisk, smiler Silje.

Poker Manager i Guts, Eirik Thorvaldsen er naturlig nok i strålende humør etter storsigneringen:

- Vi er svært fornøyde med å ha signert Silje til Guts.com. Silje har en sprudlende personalitet rundt pokerbordet som smitter videre til andre og gjør poker mer attraktivt for nye spillere.

Avtalen kommer på et perfekt tidspunkt da vi stiller som hovedsponsor av Norgesmesterskapet i Poker i Dublin, hvor vi gleder oss til å se Silje spille for oss. 

Nilsen tar seg en velfortjent pokerpause fram til nyttår, før det braker løs i 2016. Foruten å spille samtlige NM-øvelser i Dublin for Guts, vil Nilsen bli sendt til Las Vegas og WSOP neste sommer, samt på diverse pokerturneringer rundt om i Europa neste år.

Guts.com sponset Silje Nilsen i årets utgave av Battle of Malta i begynnelsen av november og trønderjenta kvitterte med en solid 75. plass i et felt på drøye 1800 deltagere. Nilsen fulgte som nevnt opp med 2. plass i hovedturneringen i NM.

silje
Guts.com lanserer poker tidlig i 2016

Guts.com har signert en avtale med pokernettverket Microgaming og kommer til å tilby poker til sine over 250 000 spillere i løpet av januar, 2016. Flere av gründerne bak Guts.com har bakgrunn fra pokermiljøet og vi snakker da om størrelser som Frode Fagerli, mr. Poker i Norge og arrangør av NM i poker de siste 13 årene og Robin Reed, CEO i Guts og tidligere profesjonell pokerspiller.

Arbeidet med å få på plass et eget team av profesjonelle pokerspillere er altså allerede i gang hos Guts og med signeringen av Silje Nilsen, begynner teamet virkelig å ta form. 
Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
06:31