Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Book of Dead
Lars B just won
Book of Dead
€ 1.6
Jack and the Beanstalk
Alexandra E just won
Jack and the Beanstalk
€ 5
Mega Moolah Isis
Leanne T just won
Mega Moolah Isis
€ 7.5
Steam Tower
Marcus H just won
Steam Tower
€ 45
House of Doom
Deborah B just won
House of Doom
€ 2.55

Most Popular

20
JUN

Reisebrev dag 2 – Tour de Blakern

Urgh…er den umiddelbare reaksjonen når man så vidt våger å glippe med øynene. Men her er det ingen tid å miste! Vi har et stramt tidsskjema om vi skal rekke første stopp i Basel. Det viser seg helt sjanseløst okke som, men mer om det senere.

En kjapp frokost og en rolig tur innom tax free’en senere går vi som en gjeng sauer av båten sammen med popcorn-tantene fra i går, barnefamilier og annet rask. Våre nummererte helter er muligens noget redusert, men traver med friskt mot i land på Norskekaia i Kiel. #1 fikser oss en buss og vi får gleden av å møte to bussjåfører som ser ut som de spiller i et middels dårlig, tysk grudge-band. Hans ser ut som pianisten i vel, filmen Pianisten og Günther er helt flintskalla. «Men han har snille øyne», som #4 så fint påpeker.

Hans forklarer oss litt om reglene i bussen (det er ikke så mange), lurer på hva slags musikk vi spiller, ja, for vi er vel et slags rockeband på turnégjennom Europa? #6 ler og sier at «No, we are sports-gamblers»…Jahajahavelja, sier Hans mens han tilsynelatende omstiller hjernen kraftig. «Men det er greit, de samme reglene gjelder for dere også». Greit å vite at man ikke gjør forskjell på folk, si.

Etter hvert som vi kommer oss ut på autobahn og får strekt litt på’a (bussen, altså) innser vi relativt kjapt at å komme seg til Basel før kampstart blir i trangeste laget. Vi må legge om planene litt og bestemmer oss for at Stuttgart er innen rekkevidde før kampstart. Litt kålabi allerede der, men gutta er i upåklagelig humør. Turen gjennom Tyskland går med til pokerturneringer, buss-blackjack og historiefortelling med #1, #2 og #6 i spissen. #2 står for dagens beste spill da han dobler på 13 i blackjack (han fikk lov). Bink 8’er. Han driver en helt annen idrett innimellom, han der #2…

Vi kommer oss etter hvert inn i Stuttgart sentrum og bevitner en aldeles dørgende kjedelig 0-0 kamp mellom Sveits og Frankrike mens vi spiser middag. Her må tempoet skrus opp et par hakk, mener #9 og tar med seg #3, #4, #7 og #8 på Spielbank! Det betyr casino på tysk. Tror vi. 

Vi har rett, men får dessverre beskjed om at hettegensere og joggesko ikke er helt innafor. «Vil dere ikke ha pengene våre?», spør #4 vantro. Nei, de ville det. Dessuten er #7 for ung til å komme inn. Vi krangler ikke mer med de fisefine tyskerne. Finner oss en pub og snakker om livet. Kvelden avsluttes med litt rolig bergensstud på bussen. 

Sengene er helt fantstiske på denne rockebussen vi har tenkt å kalle hjem de neste dagene. I dag skal vi plukke om den myteomspunne #10 og kameraet hans. Heng med i morgen for en ny episode av brødrene tallforvirret og legenden om EM!
Google+
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
23:15