Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Apollo - God of the Sun
Kjell A just won
Apollo - God of the Sun
€ 39
Mega Moolah
Arlene L just won
Mega Moolah
€ 12.5
Book of Dead
Chris W just won
Book of Dead
€ 3
Energoonz
roar øyvind a just won
Energoonz
€ 15
Aloha! Cluster Pays
ANN KARIN K just won
Aloha! Cluster Pays
€ 50

Most Popular

14
AUG

Timanttinen Dazzle Me tulee pian!

NetEntin uusi Dazzle Me -peli julkaistaan noin viikon kuluttua. Pysy tiukasti penkissäsi, sillä teimme ennakkovilkaisun tähän pelien jalokiveen! Peli antaa kokonaan uudenlaisen NetEnt -kokemuksen. Itseasiassa voit ennemminkin rentoutua, ottaa mukavan asennon ja valmistautua häikäistymään kimalluksesta!


Dazzle Me -pelin soundtrack asettaa välittömästi mukavan, rennon tunnelman. Voit helposti kuvitella olevasi rantaklubilla kuuntelemassa heleää elektronista musiikkia hempeillä jousisoittimilla höystettynä. Pelattavuudeltaan pelin formaatti on jotakin, mitä emme ole NetEntiltä aiemmin nähneet. Kuvittele seuraava; viisi rullaa, kolme, neljä ja viisi riviä(!) sekä 76 linjaa. Kuva taitaa selkeyttää tätä enemmän kuin tuhat sanaa.


Pelissä on vain kuusi normaalia symbolia. Seiskat ja kellot vastaavat korkeita symboleita, kun taas 4 erilaista jalokiveä edustaa alempia symboleita. Näiden lisäksi pelissä on Free Spin -symboli, joka voi laukaista, arvasitte oikein, ilmaiskierrokset! Viimeisenä pelistä löytyy myös Dazzling Wild Reels -ominaisuus, joka laukeaa sattumanvaraisesti. Tässä ominaisuudessa 1-5 rullaa täyttyy Wild -symboleista. Yksi rulla on tietysti kaikista yleisin mutta kuvittele, kun Wildit täyttävät kaikki rullat.. Tiedossa on jättimäinen voitto!


Ilmaiskierrostila aukeaa, kun saat 3 (8 ilmaiskierrosta), 4 (12 ilmaiskierrosta) tai 5 (16 ilmaiskierrosta) Free Spin -symbolia pysähtymään rulliin. Ilmaiskierrostilassa on Linked Reels -ominaisuus, joka yhdistää ensimmäisen ja toisen ja/tai kolmannen ja neljännen rullan toisiinsa Twin Spin -pelin tapaisesti. Tämän ansiosta tiesi isoihin voittoihin on paljon lyhyempi.


Olemme julkaisusta aivan innoissamme kuten aina ja tiedämme sinunkin sormiesi jo syyhyävän kokeilua odotellessa! Niinpä haluammekin antaa sinulle mahdollisuuden pelata peliä Dazzle Me 100 kertaa ilmaiseksi! Alkaen maanantaina 17.8.2015, kun pelaat 100 kierrosta pelissä Stickers, saat 10 ilmaiskierrosta peliin Dazzle Me sen julkaisupäiväksi 24. elokuuta. Jos pelaat Stickers -peliä 100 kierrosta joka päivä viikon ajan, heitämme mukaan vielä 30 ylimääräistä spinniä tuoden sinulle täydet 100 ilmaiskierrosta peliin Dazzle Me.


Ja se paras osuus: voitot ilmaiskierroksista ovat AINA kierrätysvapaita Gutsilla!

Google+
Deposit
Gb
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

22:20