Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Vinnere akkurat nå

Book of Dead
sara s just won
Book of Dead
€ 20
Book of Dead
Miikka S just won
Book of Dead
€ 1
Starburst
Ingvild B just won
Starburst
€ 12.5
Monopoly Mega Movers
Danielle F just won
Monopoly Mega Movers
€ 6.75
Book of Dead
Miikka S just won
Book of Dead
€ 1

Mest Populære

Guts har lansert
May 22, 2013
23
JUN

Italia liian ohuen langan varassa?

Vaikka Leo Messista ja Cristiano Ronaldosta puhutaan jatkuvasti, on tämän hetken kuumin pelaaja silti Uruguayn Luis Suarez. Suarez oli koko kauden ajan Valioliigan kuningas ja sama tahti on jatkunut MM-kisoissa. Mies kaatoi lähes yksin Englannin ja huomenna El Pistolero ottaa uhrikseen Italian. Vaikka Italia pelasi huippupelin Englantia vastaan, on Uruguay kuitenkin pelityyliltään huomattavasti lädejä kekseliäämpi.

 

Huomenna, kun pallon potkaistaan ensimmäistä kertaa liikkeelle,  alkaakin taistelu Italian puolustus vs. Uruguayn hyökkäys. Italialle tilanne ei tietenkään ole kovinkaan outo, sillä niin monta kertaa joukkue on pelannut viimeistä lohkovaiheen ottelua selkä seinää vasten. Nyt Italia taisi kuitenkin jättää jatkoonpääsyn liian ohuen langan varaan, Uruguay on vaan yksinkertaisesti liian hyvä.

 

Gutsin veikkaus onkin, että huomenna Mancini on yhden askeleen lähempänä virkaa Italian maajoukkueen valmentajana ja Pirlo ja kumppanit pakkaavat hotellilla matkalaukkujaan paluumatkaan varten. 

Google+
Innskudd
No
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

08:19