Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Vinnere akkurat nå

Holmes and the Stolen Stones
Sini S just won
Holmes and the Stolen Stones
€ 1
Viking Runecraft
Mikko L just won
Viking Runecraft
€ 1.2
Bonanza
Rune R just won
Bonanza
€ 672
Hooks Heroes
Pia K just won
Hooks Heroes
€ 1.5
Kathmandu
Heidi M just won
Kathmandu
€ 2.4

Mest Populære

Guts har lansert
May 22, 2013
25
NOV

Keskiviikon korisennakko

Pyrintö – Kobrat

Pyrintö on voittanut joka toisen pelinsä riippumatta siitä pelaako se vieraissa vai kotona. Korierokin on ollut lähes sama. Ainoa tilastollinen ero joukkueen koti ja vieraspeleissä on ollut se, että kotona sen peleissä on tullut keskiarvona 155 pistettä, mutta vieraspeleissä koreja on tehty yhteensä 171 pistettä.

Joukkueella on ollut ongelmia molemmissa päissä kenttää – yleensäkin hyökkäys ja puolustus kulkevat käsi kädessä. Parhaimmillaan Pyrintö on päästessää juoksemaan kenttää. Sille on kuitenkin tullut useita pelejä, joissa se ei ole päässyt käytännössä kertaakaan avoimelle kentälle.

Pyrinnöllä on hyvä aloitusviisikko. Sen amerikkalaispelaajat ovat kokeneita ja taitavia. Antero Lehto on sarjan nopeimpia ja taitavimpia takamiehiä. Pete Heinonen on ajoittain väläytellyt, mutta toistaiseksi häneltä on puuttunut viisikon pelaajalta tarvittava tasaisuus. Penkiltä joukkue voisi saada enemmänkin apuja.

Lapuan joukkue on selkeästi kapeampi, mutta sillä on laatua aloitusviisikossa. Lapua pelaa suhteellisen vapaamuotoista koripalloa ja on erittäin vaarallinen, mikäli joukkueen antaa toteuttaa vapaasti itseään. Viimeisissä Lamont Jones on puuttunut kokoonpanosta. Tämä on vaikuttanut selkeästi ja siksi Lapuan hyvä alkukausi ei ole saanut viime peleissä jatkoa. Ottelutauon jälkeen Jones palaa kehiin ja se vahvistaa olennaisesti Lapuaa.

Iso kysymys tässä ottelussa on, pystyykö Pyrintö laittamaan kunnolla painetta lapualaisiin ja siten käyttämään materiaalietuaan hyväksi. Mikäli näin ei käy, Lapualla on hyvä mahdollisuus yllätykseen Pyynikillä. Kannattavimmat betsit löytynevät Lapuaa pelaamalla.

Odotusarvo: Pyrintö 70 % total 163

Kauhajoki – Bisons

Kauhajoki palaa taas turvalliseen kotisaliinsa, jossa se on voittanut kaikki ottelunsa. Vieraissa saldo on ollut täysin päinvastainen. Kotonaan Kauhajoki pelaa energisesti, juoksee hyvin kenttää ja liikuttaa kohtuullisesti palloa. Hyökkäystä suurempi koti/vieras-ero on puolustuspäässä – ainakin tilastojen varjossa. Kauhajoen puolustuskonsepti on erittäin passiivinen. Se ei laita juurikaan painetta palloon taisyöttölinjoille, mutta suojelee koriaan fyysisesti.

Loimaan Bisons pystyi viimeisessä ottelussa kairaamaan voiton suhteellisen kovasta VEF Rigasta VTB-liigassa. Se oli jo parikymmentä pistettä tappiolla, mutta erinomainen toinen puoliaika toi sille pisteen voiton. Loimaa on nyt kolmen ottelun voittoputkessa, mutta mihinkään riemun kiljauksiin sarjaan selkeänä voittajasuosikkina lähteneellä joukkueella ei ole varaa. Sen hyökkäys tökkii edelleen. Pallonliike on ollut tahmeaa ja joukkueelta on puuttunut todellinen go-to-guy, joka pystyisi vaikealla hetkellä toimittamaan pallon väkisin koriin.

Viimeisin Riga-peli antoi toivoa paremmasta suunnasta. Loimaalaisilla oli peräti 19 koriinjohtavaa syöttöä. Hieman kuvaa saattaa hämätä poikkeuksellisen hyvä heittoilta, sillä se pommitti kolmoset 54 %:n tarkkuudella.

Varsinaisia peli-ideoita pelistä on vaikea löytää. Jos johonkin pitäisi rahaa sijoittaa, niin ehkäpä linjaansa suurempaan korimäärään.

Odotusarvo: Kauhajoki 55 % total 159

Seagulls – Kouvot

Seagulls on hurjassa kuuden ottelun voittoputkessa. Sen voittokulku on perustunut ennen kaikkea hyvään puolustuspelaamiseen. Seagullsilla on erinomaisesti rakennettu joukkue. Se pelaa fyysisesti sekä intensiivisesti ja pystyy käyttämään materiaalinsa laajuutta hyväkseen.

Seagullsin hyökkäys on hyvin suunniteltu. Se pelaa monipuolisesti ja kärsivällisesti, eikä sorru huonoihin valintoihin.

Varsinkin Helsingissä ottelut ovat olleet erittäin vähäkorisia.

Kouvot on ollut alkukauden kuumin joukkue, mutta ottelutauon jälkeen se on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Joukkue on molemmissa tappiopeleissään joutunut pelaamaan seitsemän miehen rotaatiolla, kun sen kahdeksas mies Saarijärvi on ollut loukkaantuneena. Tuolla voi olla yllättävän iso merkitys, sillä häviämissään matseissa se on ollut tasoissa viimeisille minuuteilla, mutta heittänyt lopussa suhteellisen vapaita heittoja ohi. Ennakossaan Jyri Lehtonen sanoo myös Kyle Shilohin olevan mahdollisesti sivussa tässä ottelussa.

Edellinen tappio Katajaa vastaan oli erittäin tasokasta koripalloa, joten häviötulokselle ei pidä antaa liian suurta painoarvoa. Silti Seagullsia on vaikea pitää kotonaan altavastaajana. Mikäli Shiloh puuttuu, Seagulls on varmuudella suosikki. Kannattaa tarkistaa live-seurannasta 10 minuuttia ennen pelin alkua, aloittaako Shiloh ottelun. Shilohin puuttuminen vaikuttaa myös total-odotusarvoon.

Odotusarvo: Seagulls 53 % total 153

Pieti Poikola


Tekisi mieli betsata mutta ei ole vielä pelitiliä? Avaa pelitili tästä linkistä, se vie vain minuutin! Tarjoamme ensitallettajille vedonlyöntiin 100% bonuksen 100€ asti bonuskoodilla SPORT.
Google+
Melding Nye Guts – større og bedre enn noensinne! Om få strakser lanserer vi en helt ny nettside for Guts. Den nye siden er designet med deg i tankene, med en mer moderne look og et par heftige nye funksjoner. Mer info kommer snart.
Innskudd
No
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
20:22